DYK öğretmen ve ücretli öğretmen başvuruları başladı

DYK öğretmen ve ücretli öğretmen başvuruları başladı

DYK öğretmen ve ücretli öğretmen başvuruları başladı

2016-2017 öğretim yılı için başvurular öğretmenler ve ücretli öğretmenler için alınmaya başladı. Bu yılın yeni kurs takvimindeki detaylara göre başlayan başvurular 21 Eylül’e kadar devam edecek. 2016-2017 destekleme ve yetiştirme kursları takviminin birinci dönem, ikinci dönem ve yaz tatili takvimine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Öğretmen ve öğrenciler için de kurs başvuruları ve kurs başlama bitiş tarihleri ilgili takvim çerçevesinde yürütülecektir. Kurs merkezi başvuruları 9 Eylül’de sona ermişti. MEB destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında öğretmen başvurularının alınması ve ücretli öğretmen başvurularının il/ilçe millî eğitim müdürlüklerince onaylanması işlemleri bu dönem için 21 Eylül’e kadar alınacak. Öğrenci başvuruları da 22 Eylül itibarı ile devam edecek.

Öğretmen ve öğrenci başvurularının 2016-2017 eğitim öğretim yılı DYK kapsamında alınmasından sonra 28 Eylül ile 2 Ekim tarihleri arasında sınıflar belli olacak ve kurslar 3 Ekim itibarı ile başlatılacak. MEB DYK kurslarının ilk dönemi 15 Ocak 2017’de sona erecek ve 2. dönem için ise yine başvuruların alınmasının ardından kursların başlama tarihi 27 Şubat 2017’de başlayacak. 2. dönem kursları ise 4 Haziran’da bitecek. Milli Eğitim Bakanlığı yaz dönemi kursları için ise başvurular öğretmenler için 26 Haziran - 2 Temmuz 2017’de alınacak kurslar ise 27 Ağusos’a kadar devam edecek

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.