E - Taşeron Nedir? Taşeronların WEB Sitesi Nedir, Nasıl Kullanılır?

E - Taşeron Nedir? Taşeronların WEB Sitesi Nedir, Nasıl Kullanılır?

E - Taşeron Nedir? Taşeronların WEB Sitesi Nedir, Nasıl Kullanılır?

Taşeron işçilerin de artık bir internet siteleri var. Taşeron işçiler e taşeron üzerinden her türlü konuda çalışma haklarını saatlerini görebilir ve buradan hesaplayabilirler.

E-Taşeron PDKS modülü ile işçilerin gerçek puantajlarını anlık olarak takip edebilirsiniz. Kurumunuzdaki mevcut veya sonradan temin edilecek PDKS cihazlarına tam entegrasyon sağlanarak, işçilerin tüm giriş/çıkışları, fazla mesaileri, vardiyaları, izinleri... web tabanlı E-Taşeron üzerinden takip edilir. Söz konusu puantaj verileri kontrol edildikten sonra hakediş ödemesine ve işçi bordrolarına dönüştürülür.

PERSONEL DEVAM KONTROL SİSTEMİ (PDKS)
Kurumda çalışan işçilerin işe giriş ve çıkış saatleri, fazla mesaileri, tatil günü çalışmaları, vardiyaları vb. kontrolü amacıyla kullanılmaktadır. Kamu kurumlarında genellikle kartlı geçiş sistemi kullanılmakla birlikte daha güvenli olması sebebiyle biometrik tanıma sistemleri (parmak izi, yüz tanıma, avuçiçi damarizi) sektörde yaygın olarak kullanılmaktadır.


E-TAŞERON PDKS MODÜLÜ NEDIR?
Personel hizmet alımı ihalelerinde hakediş ödemesine esas miktarlar "Puantaj Cetveli" üzerinden hesaplanır. Bu nedenle puantajların doğruluğu ve gerçeğe uygunluğu hakediş ödemeleri açısından son derece önemlidir. Puantajlar sadece hakediş ödemesinde değil 4857 İş Kanunu çerçevesinde işçilik haklarının takibi açısından da önemlidir. E-Taşeron PDKS modülü, taşeron işçi puantajlarını gerçek PDKS verileri ile eşleştirerek, İdare ve kontrol teşkilatının takip ve kontrol işini kolaylaştırır.

e-taşeron sayfasına ulaşmak için TIKLAYIN!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.