Ebru Şallı 5 Haziran 2020 İnstagram Paylaşımı

Ebru Şallı 5 Haziran 2020 İnstagram Paylaşımı

EBRU ŞALLI'NIN PAYLAŞIMINDAKİ NOTU OKUYANLAR DUYGULARINA HAKİM OLAMADI

Yaklaşık 2 ay önce 10 yaşındaki oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, İnstagram hesabından duygulandıran bir paylaşım yaptı. Oğlunun acısı nedeniyle zor günler geçiren Şallı oğluyla mutfakta olan fotoğrafını paylaşıp, "Mutfaklar bomboş artık. Dünle beraber gitti cancağzım, ne kadar söz varsa düne ait.'' dedi. 

 

Evladını kaybetmenin acısıyla yaşayan Ebru Şallı, İnstagram hesabından yaptığı paylaşımla duygulandırdı. Pars’ı kaybetmenin acısı nedeniyle zor günler geçiren Şallı oğluyla mutfakta olan fotoğrafını paylaşıp, “Mutfaklar bomboş artık. Dünle beraber gitti cancağzım, ne kadar söz varsa düne ait.” dedi.

Pars Tan ile mutfakta çekilen karesini yayınlayan Ebru Şallı, paylaşımına şu notu düştü:

“Mutfaklar bomboş artık. Dünle beraber gitti cancağzım, ne kadar söz varsa düne ait. Şimdi yeni şeyler söylemek lazım. Rumi. Ponçiğin isteğini yerine getireceğim. Bugün biraz idare edin, ben böyleyim.”


 


 
Ardından oğluyla başka bir karesini daha yayınlayan Şallı, “Bu melekle yaşamak bana nasip oldu” dedi.

5ed9dc0f5542810c04c54979-650x387.jpg
Ünlü manken, Ramazan Bayramı’nda da oğlunun kabrini ziyaret edebilmek için özel izin almıştı. Oğlunun mezarına giden Şallı, “Sevdiklerinizi sevgiyle kucaklayıp, sarılabileceğiniz mutlu bayramlarınız olsun her zaman. Melek bahçemden de mutlu bayramlar” notuyla buradan bir kare paylaşmıştı.
5ed9dc095542810c04c54975-402x650.jpg

Ebru Şallı, 2002 yılında evlendiği Harun Tan’dan 2013 yılında boşanmıştı. Çiftin bu evliliğinden ayrıca Beren adında bir çocukları daha dünyaya gelmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.