EBRU ŞALLI OĞLUNUN MEZARINA ZİYARETE GİTTİ!

EBRU ŞALLI OĞLUNUN MEZARINA ZİYARETE GİTTİ!

EVLADINI KAYBETMENİN ACISINI YAŞAYAN EBRU ŞALLI OĞLUNUN MEZARINA ZİYARETE GİTTİ!

Ebru Şallı ile Harun Tan'ın 9 yaşındaki oğlu Pars tedavi gördüğü hastanede perşembe günü gece hayatını kaybetti. Evladını kaybetmenin acısıyla yıkılan Ebru Şallı, bugün Pars'ın mezarına ziyarete giderek saatlerce dua etti, bileklik ve çiçek bıraktı.

 

Ebru Şallı’nın Harun Tan ile evliliğinden olan 9 yaşındaki Pars lenfoma tedavisi gördüğü hastanede perşembe günü gece hayatını kaybetti. Evladını kaybetmenin acısıyla yıkılan Ebru Şallı, bugün oğlunun mezarını ziyaret etti. Şallı minik Pars’ın mezarı başında satlerce dua ederek, çiçek ve bileklik bıraktı.


OĞLUNUN MEZARI BAŞINDA UZUN SÜRE DUA ETTİ
Şallı ve Tan’ın yaklaşık bir yıldır lenfoma tedavisi gördüğü öğrenilen oğlu Pars Tan, cuma günü Kilyos mezarlığında toprağa verildi. Minik Pars’ın cenazesine koronavirüs tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda insan katılabildi. Büyük acı yaşayan Ebru Şallı bugün oğlunun mezarını ziyaret etti. Şallı, “ponçik” diye hitap ettiği oğlunun mezarı başında uzun süre dua etti.

screenshot-2-10.png
 

DUYGUSAL NOTLA OĞLUNA SESLENDİ
2 çocuğu olan Ebru Şallı, yaşadığı evlat acısıyla cenazede ayakta durmakta güçlük çekti. Şallı’yı eski eşi Harun Tan ile yeni eşi Uğur Akkuş sakinleştirdi. Ünlü manken oğlunun mezar taşına ise “Ponçik sen hep benimlesin” yazısını yazdırdı. Evladını elleriyle toprağa veren Şallı, dün Instagram hesabından oğluyla olan anısını duygu dolu bir notla paylaştı. Ölen oğlunun kendisine seslendiği “Anniş” kelimesini bileklik yaptırıp koluna takan Şallı, “Ben hep yine annişinim senin… Ponçiğim benimlesin hep” notunu düştü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.