Eczane sahiplerine müthiş ek gelir fırsatı!

Eczane sahiplerine müthiş ek gelir fırsatı!

Eczane sahiplerine müthiş ek gelir fırsatı!

Ben LRa 5 martta katıldım ve gecen ay yani mayısta 3. Ayımda organızasyon liderliğime başladım, bu ay da clio/corsanın son ayı bitiyor

Bu süre zarfında hiç satiş yapmadım, eczane de buna dahil. Tanıttım ve ürün isteyeni iş ortağı yaptım. Ekibim de 29 u first line olmak üzere 250 kişiyi gecti. Whatsup grubumdan gece yarılarına kadar ürün ve sistem desteği verıyorum ekibime ve çok şükür çok güzel azimli ortaklarımla eğlenerek keyif alarak ilerliyoruz.

Eczanelerle ilgili bilmeniz gereken en önemli özellik: selektif dermokozmetik dediğimiz LR gibi etken madde konsantrasyonu yüksek, kimyasalı minimum düzeye indirilmiş ve etki mekanizması geniş olan ürünler ecza depolarında bulunmaz. Bunları satmak için eczacının bayilik alması gerekir. Bu bayilik ücreti Bioderma, Mustela gibi markalar için 5000-7000 tl ile başlar. Bunu verip ürünleri eczanenize alırsınız. Ayrıca ürün seçme hakkınız yoktur.Satabilecek olun ya da olmayın, o markanın tüm ürün gamını eczanenize almanız gerekir. 
LR da ise bu bayilik ücreti 0!
Minimum 99 lira ile istediğiniz ürünü secerek eczanenize alabilirsiniz.
İkinci çok önemli konu: ürün etkinliği.
Sivilce sorunu çözme, leke giderme, kırışıklık düzeltme gibi dermokozmetik sorunlara yardımcı olmakta üründe hangi maddeden cok bu maddeden ne kadar yoğunlukta kullanıldıgı esastır. Eczanelerde kocaman reklamlarla satılan hyaluronik asitli veya salisilik asitli kremlerde yani reklam amaclı lanse edilen maddelerde konsantrasyon o kadar düşük ki.. LR da ise etken madde konsantrasyonu olabilecek en yüksek seviyede tutulduğu için biz kısa surede öncesi sonrası resimler elde edebiliyoruz.
Yine bu sebepten ötürü hayatımda ilk kez önerdiğim bir selülit kreminden dolayı tesekkür aldım. Daha kutu bitmeden selülit sorunu cözülmüş ve bana tesekkür mesajı attı bir komşum. Bir eczacı daha ne isteyebilir ki? Görüşeceğiniz hiçbir eczacının böyle bir müsteri memnuniyetini LRdan önce yasadıgını sanmıyorum. LR iş ortağı olarak müthiş müşteri memnunıyeti yasayacaklarına eminim.

BİLGİ İÇİN: LR İŞ ORTAĞI EZGİ YILMAZ : 0505 873 81 92
Piyasada leke tedavisinde LR kadar etkili bir marka yok. Elde ettiğimiz sonuclar baska markalarda ancak kimyasal peeling ile doktor muayenehanelerinde mümkün. Son 5 yıldır eczanem var, öncesinde Clinique, Biotherm ve Teosyal firmalarında dermokozmetık sorumlusu olarak çalıştığım için bunu çok net söylüyorum.
Benim eczanem küçük ama yeri musait olan eczacılar gercekten net çözümler üretemeyen markalarla cilt ve saç analizi yapacaklarına LR ile cok daha kaliteli ve hızlı çözüm alabilirler. İnanmaları için elinizdeki fotograflarla beraber etken madde içerik ve konsantrasyonlarını göstermeniz yeterli. 
Son olarak kazanc. Sistem o kadar etik ve şeffaf ki bunun detayına girmeyeceğim hepimiz pazarlama planından tekrar tekrar okuyarak iyice ögrenebiliriz. Ancak eczacılar eskiden çok kazanıyorlarmış ve son 5 yıldır korkunç bir darboğazdalar, hepsinin nakit akışına ihtiyacı var. Pazarlama planından kısaca bahsettikten sonra şöyle söyleyebilirsiniz:
Ecz. Deniz LR a girdiği 2.ay eczanesinin kirasını, 3. ay da hem eczane kirasını hem de eleman maaşını LRdan aldığı primle ödemiş.  KISACA LR İLE MÜTHİŞ EK KAZANÇLAR VE PORŞE MERCEDES GİBİ ARAÇLAR DA İLERLEDİKÇE ÜCRETSİZ ALABİLİYORSUNUZ BİLGİ İÇİN: LR İŞ ORTAĞI EZGİ YILMAZ : 0505 873 81 92

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.