EKPSS İLE 2 BİN 545 ENGELLİ MEMUR ALIMI KONTENJANLARI

EKPSS İLE 2 BİN 545 ENGELLİ MEMUR ALIMI KONTENJANLARI

EKPSS İLE 2 BİN 545 ENGELLİ MEMUR ALIMI YAPILACAK

Buna göre lisans mezunlarında 1348, önlisans mezunlarından 507, lise mezunlarından 444, ilköğretim mezunlarından ise 246 engelli memur alımı yapılacak.

İŞTE O DUYURU:

Bilindiği üzere, Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 2017 yılı içerisinde gerçekleştirilecek engelli memur alımları için adayların 12-21 Temmuz 2017 tarihleri arasında tercihlerini  yapacakları Ocak ayında kamuoyu ile paylaşılmıştı.

 Bu kapsamda kamu kurum ve kuruluşlarınca engelli personel alımı amacıyla Devlet Personel Başkanlığına bildirilen kadrolar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, Nitelik Kod Kılavuzu, İdari Yargı Kararları ve ilgili mevzuata uygunluk açısından incelenmiş, engelli memur yerleştirmelerine ilişkin Tercih Kılavuzu yayımlanmak üzere Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığına gönderilmiştir. 

Engelli memur adaylarının başvuruları  12 - 21 Temmuz 2017 tarihleri arasında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından www.osym.gov.tr internet adresi üzerinden alınacaktır. 

Bu yerleştirmelerde, Lisans düzeyinden 1.348, Önlisans düzeyinden 507, Lise düzeyinden 444, ilköğretim düzeyinden 246 olmak üzere toplam 2.545 kadroya atama yapılacaktır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KONTENJANLAR AÇIKLANDIĞI ANDASİZLERE DUYURACAĞIZ BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİNİZ. MEMURLARAHABER.COM

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.