Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanlığı sorusuna Trabzonspor örnekli yanıt!

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanlığı sorusuna Trabzonspor örnekli yanıt!

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanlığı sorusuna Trabzonspor örnekli yanıt!

İmamoğlu, "Müthiş güzel sahilimiz vardı. Sahil yolu geçerdi. Trabzon - Samsun - İstanbula giden sahil yolu. Sahil yolundan tepede oturur arabaların geçişlerini izlerdim. Akrabam vardı, dayım… 

İstanbul’da onun gelişini hayal ederdim. Benim gidişimi hayal ederdim. Otobüs durdu inecek, ben onu karşılayacağım. Başka bir otobüsle ben İstanbul’a gideceğim. Denize bakmak enterasan bir şey. Denize bakınca karşı Rusya..Gördüm sanırdım. Bu bir hayal dünyası.. 5 - 6 yaşlarında…” dedi. 

TERÖR BU ÜLKENİN KADERİ OLAMAZ

İmamoğlu, “İstanbul’da, Türkiye’ye dönük başka süreci başlatmak. Gerçekten çok yorulduk. Bu ülkenin terör kaderi olamaz. Çatışma kaderi olamaz. Bu ülkenin insanlarının gündemi, sadece siyaset olamaz. Dünya bambaşka bir yere giderken, biz başka şeyler konuşuyoruz.

Siyasetin dili değişmeli. Benim bütün bu şikayetlerim çocuklarımın nasıl geleceğe gitmesinden dolayı isteklerimden oluşuyor. Çocuklarım için eşim için söz veriyorum. İnsan ailesinden beslenir. İstanbul, Türkiye'nin motor gücü. İstanbul’da yüzbinlerce insanın bana katkı sunmak zorunda olduğunu biliyorum. Neden burada yaşıyor” diye konuştu. 

TRABZONSPOR YÖNETİCİLİĞİNDEN ÖRNEK…

  İlerleyen yıllarda, Cumhurbaşkanlığına adaylığı düşünüp düşünmediği sorusuna ise İmamoğlu, "Ben şu anda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumu biliyorum. Siyasette her zaman arkadaşlarıma şunu söyledim. 

Siyaset bir meslek değil. Siyaset bir görev. Siyasetteki kariyerinizi yol haritanızı kendiniz belirlemeye ve hedef koymaya başladığınızda kaybetmeye başlarsanız. Sizin yol haritanızı toplum belirlesin. O da bir süzgeçten geçiyor. İyi hizmet yaparsanız.” derken Trabzonspor yöneticilik yıllarından örnek verdi:

"Kulüp yöneticiliği yaptım. 31 yaşında Trabzonspor’da yöneticilik yaptım. Çok hararetli seçimi olur. 15 - 16sene önce Trabzon’dan çıkmış, babamın her referansı ile kapıyı açtım. Bu ülkeye iyi iz bırakmak.. En demokrat katkı sunmak çok değerli bir şey” dedi. 

TRABZON LİSESİNDEN MEZUN OLDU

Başakşehir’in durumu ile ilgili de konuşan İmamoğlu, "Lig devam ediyor. Her kulübe başarılar diliyorum. Bu haftada Galatasaray maçına gitmek istiyorum. Hem Beşiktaş, hem Fenerbahçe maçına gittim. Şimdi de Galatasaray sahasına gitmek istiyorum. Ben sporun içinden gelen birisiyim. Trabzonspor’da basketbol takımının kurucusuyum. 5 yıl başkan yardımcılığı yaptım.

Profesyonel alanda bir spora destek asla işim değil. Benim işim toplumsal sporu geliştirmek. Çocuğun sporcu ruhunu geliştirmek. Benim mezun olduğum lisede Mustafa Kemal Atatürk’ün çok güzel sözü var. 132 yıllık benim mezun olduğum lise. Trabzon lisesi” ifadelerini kullandı.

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.