ELAZIĞ Deprem 25 Ocak 2020 ölü yaralı sayısı

ELAZIĞ Deprem 25 Ocak 2020 ölü yaralı sayısı

SON DAKİKA... ÖLÜ VE YARALI SAYISI ARTTI!

Elazığ'da 20.55 sıralarında meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde ölü sayısı Malatya'da 5, Elazığ'da 3'e yükseldi. AFAD, "Elazığ'daki depremde ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybetti 225 yaralı var.'' açıklamasını yaptı. Yaralıların bazılarının durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Son dakika... Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 6.8 büyüklüğünde büyük bir deprem meydana geldi. Deprem sonrasında acı haber geldi. Gelen son dakika bilgisine göre, ölü sayısı 8'ya yükseldi. AFAD, "Elazığ'daki depremde ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybetti 225 yaralı var.'' açıklamasını yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamasına göre, Elazığ Doğanyol'da 8 kişi hayatını kaybetti, bazı ilçelerde yaralılar olduğu bildirildi.

Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından 6.8 büyüklüğünde olduğu açıklanan deprem Türkiye'nin birçok şehrinde ve Kuzey Irak'ta da hissedildi.

​NTV yayınında konuşan AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Ekiplerimiz bir yıkım var mı, enkaz altında olan var mı, incelemelere başladı. Yakından takip ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.