Emekli olamayanlar için son şans

Emekli olamayanlar için son şans

Emekli olamayanlar için son şans

Prim borcunu yapılandırıp peşin ödemeyi seçenlere iyi haber. Ödeme süresi 2 Ekim’e kadar uzatıldı. Borcu nedeniyle emekli olamayanlara da fırsat sunuldu. 

 

Prim borcunu son kanun kapsamında yapılandırıp peşin ödemeyi seçenlere yeni bir fırsat verildi. 5 Eylül'de sona eren ödeme süresi uzatıldı. 7020 sayılı Kanun kapsamında borcunu peşin yapılandıranlar, 2 Ekim'e kadar ödemelerini yapabilecek. .
 
EMEKLİLİK FIRSATI

Kanundan yararlanan ancak ödemelerini yapamayanlar rahat nefes alacak. Prim borcu nedeniyle emekli olamayanlar da yapılandırmada peşin ödemeyi seçip ödemeyi yapamamışsa, 2 Ekim'e kadar parasını yatırıp muradına erebilecek. Ödeme yapılır yapılmaz, emekli olunabilecek. 

Konuya ilişkin açıklama yapan SGK yetkilileri şöyle konuştu: "Borçlarını yapılandırarak peşin ödemeyi tercih eden borçlularımız, peşin ödemeleri gereken tutarları geç ödeme zammı ile birlikte 2 Ekim 2017 tarihine kadar ödemeleri halinde, yapılandırma haklarından faydalanacak. SGK borçlarını yapılandıran vatandaşlarımızın bu fırsatı kaçırmayarak, en geç 2 Ekim tarihine kadar, hatta son günü beklemeden borçlarını ödemeleri önem arz etmektedir."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.