Emekli ve Çalışanlara 5 Bin Liranın Üzerinde Ek Gelir !

Emekli ve Çalışanlara 5 Bin Liranın Üzerinde Ek Gelir !

Emekli ve Çalışanlara 5 Bin Liranın Üzerinde Ek Gelir !

Sulh Ceza ve icra davalarında ödemeler 165 Türk Lirası iken, iş davaları ve diğer davalarda 220 , ticaret davalarında bu miktar 330 TL'ye kadar çıkabiliyor, söz konusu ücretleri kazanmak içinse kendi mesleğinizi bırakmanıza hiç gerek yok. 

Bilirkişilikten bahsediyoruz.  Türkiye'de herkes bir işin ucundan tutup ek gelir kazanabilmek için araştırmalar yapıyor, ve kazancı katlamak herkesin hayali.  Bilirkişi olabilmek için yaptığınız işte uzman olmanız gerekiyor. 

Peki Kimler Bilirkişi Olabilir? 

  Adalet Bakanlığı'na bilirkişi olarak başvuruda bulunmak isteyen kişilerin T.C. Vatandaşı olması, 25 Yaşından büyük olması, Fiil ehliyetine sahip olması, yaptığı işte en az 3 senelik deneyime sahip olması , herhangi bir suç kaydına sahip olmaması  , mesleğinden ihraç edilmemiş olması, kendi isteği dışında bir bilirkişi listesinden daha önce çıkarılmamış olması, başka adalet komisyonlarının listesinde kayıtlı olmaması gibi şartlar bulunuyor.

   HER MESLEKTEN HERKES BAŞVURABİLİR 

Bilirkişi olarak başvuruda bulunmak için doktor, mühendis, inşaat işçisi, elektronik mühendisi, bilişim uzmanı , edebiyat mezunu dahi olabilirsiniz.  Kısacası iş kolu çok geniş. Yaptığınız işte en az 3 senelik bir tecrübeye sahip olmanız ve az önce belirtilen şartları da yerine getirebilmeniz gerekiyor.

 Başvurular 31 Ekim 2016 tarihine kadar sürecek. Bilirkişi Olmak İstiyorum diyorsanız BURAYA TIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.