Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) AK Partiyi Ziyaret Etti

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) AK Partiyi Ziyaret Etti

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) AK Partiyi Ziyaret Etti

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT), yani emekli olmak için gereken prim sayısını doldurmalarına rağmen emekli olma yaşları gelmediği için emekli olamayanlar bir yıldan uzun süredir Türkiye'nin gündeminde.

Ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de EYT mağdurları bir çözüm yolu bulmak için çalınmadık kapı bırakmıyorlar. Bugün ilimizde bulunan EYT mağdurları EYT Kocaeli temsilcisi Naim Baki ile birlikte AK Parti Kocaeli İl Temsilciliğine beklenmedik bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret partiye daha önce haber verilmediği için partide olmayan il başkanı Abdullah Eryarsoy ile görüşemeyen EYT’liler İl Başkan Yardımcısı Orhan Barış ile görüştü.

ERDOĞAN’IN İKİ DUDAĞI ARASINDAYIZ

Gerçekleştirilen ziyarette Cumhurbaşkanı ve diğer devlet adamlarına sunulmak üzere bir mektubu İl Başkan Yardımcısı Orhan Barış’a teslim eden Naim Baki:

“Numan Bey seçimden sonra çalışma yapılabileceğini söylüyor. Bu o zaman seçimden sonra da yapılabilir. TRT gibi bir kurum var mesela 350 Bin kişilik Ankara buluşmamızı yayınlamıyor. Bizim paramızla devletin kurumu bizi yayınlamıyor. Biz buradan Kocaeli olarak gittiğimizde ücretsiz otobüs almadık. Bizi kimsenin arka bahçesi olarak görmenizi de istemiyoruz. Aslında Recep Tayyip Erdoğan’ın iki dudağı arasındayız” dedi.  

MEKTUBUNUZU SÜMEN ALTI ETMEYİZ

Daha sonrasında söz alan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Orhan Barış: “Biz İl Teşkilatı olarak ziyaretinizden bir rahatsızlık duymadık. Biz bu ülkenin sıkıntısını biliyoruz. Devlet büyüklerimize bu konuyu ileteceğiz. Bu konuda endişeniz olmasın. Cumhurbaşkanımız da buna tek başına karar  alabilecek durumda değil.

Bir masa var ve bu masa etrafındaki insanların görüşlerinin de önemi var. Bize verdiğiniz mektubu da gerekli yerlere ileteceğiz. Asla bunu sümen altı edeceğimizi düşünmeyin” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum