Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT İçin Gözler O Toplantıda

Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT İçin Gözler O Toplantıda

Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT İçin Gözler O Toplantıda

SGK Uzmanı Mustafa İşcan, TV5 ekranlarında yayınlanan ‘Çalışma Hayatı’ programında 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)' konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

‘Çalışma Hayatı’ programında Fatih Yedier’in sorularını yanıtlayan Mustafa İşcan, 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)'  konusunda yaşanan son gelişmeleri aktardı.

Mustafa İşcan'ın 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar'a ilişkin açıklamaları şu şekilde:

Emeklilikte Yaşa Takılanlar, bu hafta sonu Samsun’da büyük bir toplantı yaptılar. EYT’liler derneği sıkı bir şekilde çalışıyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar çok güzel bir şekilde organize olmuş durumdalar. Haklarının bilincindeler. Haklarını bu toplantıları yaparak, medyada yer bularak, iktidar ve muhalefete seslenerek gündeme getiriyorlar.  

Muhalefet şu anda verdiği önergelerle bu konuyu gündeme getiriyor ancak iktidar bu konudan uzak kalıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin görüşmelerinde EYT yasasının askıya alındığını bekletildiğini anlıyoruz. 

Bildiğiniz gibi TBMM seçim dolayısıyla tatile girecek. TBMM tatile girmeden önce inşallah Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili büyük bir adım atılır. Adım atılmazsa da Cumhurbaşkanı isterse bir kararname ile ‘Emeklilikte Yaşa Takılanlar’la ilgili düzenlemeyi çıkartabilir.

TÜRKİYENİN TEK EYT FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDEREK HABERLERİ İLK SİZ ÖĞRENİN TIKLAYIN

Muhtemelen Ocak ayı sonuna kadar TBMM çalışacak. TBMM’nin tatile gireceği kesin tarih belli değil henüz. TBMM tatile girmeden önce EYT ile ilgili her şey olabilir.

Bana gelen bilgiye göre EYT’lilerin 10 şubat ta Ankara’da büyük bir toplantısı olacak. İnşallah o toplantıya iktidar ve muhalefetten milletvekillerimiz de katılarak orada bazı müjdeleri EYT’lilere verir diye umutla bekliyoruz.

TÜRKİYENİN TEK EYT FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDEREK HABERLERİ İLK SİZ ÖĞRENİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum