Emekliye Promosyon Çalışmalarının Sonuna Gelindi

Emekliye Promosyon Çalışmalarının Sonuna Gelindi

Emekliye Promosyon Çalışmalarının Sonuna Gelindi

Yaklaşık olarak 12 milyon emekliye dul ve yetimlerine banka promosyonu için çalışmaların sonuna gelindi. Başbakan Binali Yıldırım'ın imzası ile proje hayata geçecek. 

Emekliye promosyon ödemesinde temel belirleyici kavramlar emeklinin maaşı ve maaşın bankada ne kadar süre durduğu olacak. 

Maaşı yüksek olan emeklinin alacağı promosyon daha fazla olacak. Edinilen bilgilere göre emekli maaşlarına göre dört ayrı kademe oluşturuldu. Bu kademeler, 500 ile 1000 TL arası maaş alanlar, 1000 TL ile 2000 TL arası maaş alanlar, 2000 TL'nin üstünde maaş alanlar ve 500 TL'nin altında maaş alanlar şeklinde oluşturuldu. Söz konusu kademelere göre ödemelerin belirlenmesi yapıldı. 

Yani emekliler için dört ayrı promosyon ödemesi belirlenecek. Emekliler kendileri için belirlenen kademe üzerinden promosyon alacaklar. Bu bağlamda 3 yıllık süre için promosyon ödenmesi bekleniyor. 

Böylelikle emekliler 3 yıl boyunca promosyon ödemesi aldığı bankadan vazgeçemeyecek. Promosyon miktarları ise Başbakan Binali Yıldırım'ın kararı sonrası kesinlik kazanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.