EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 10 İLE MEMUR ALIMI

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 10 İLE MEMUR ALIMI

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 10 İLE MEMUR ALIMI

Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi internet sitesinde yayınlanan ilan ile Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) kadrolu personel alımı yapacağını duyurdu. EGM personel alımı 657 sayılı Devlet memurları kanunu 4-A maddesine göre yani kadrolu olarak istihdam edilecek.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) 10 kamu personeli alımı yapacağını ilan etti. EGM kadrolu personel alımına başvuruda bulunacak adaylarda aranan nitelik olarak, üniversitelerin psikoloji lisans mezunu olmaları ve 2016 yılında gerçekleştirilen KPSS sınavının P3 puan türünden en az 70 puan almış olma şartı aranıyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) personel alımı 10 farklı il için gerçekleştirilecek. EGM yayınladığı kamu personeli alım ilanına göre alım 10 ilde gerçekleşecek. Alım yapılacak iller Ağrı, Ankara, Bartın, Bilecik, Bitlis, Iğdır, Karabük, Rize, Siirt ve Şırnak olarak ilan edildi. Tüm illere 1 psikolog alımı yapacak

Başvurular 19/12/2016 – 23/12/2016 tarihleri arasında yapılacak. Başvuracak adaylar başvuru şartları ve sınav yeri ve tarihleri gibi gerekli bilgiler için www.egm.gov.tr' yi ziyaret edebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.