Emniyet Genel Müdürlüğünde 22 Bin 987 Polis İhraç Edildi

Emniyet Genel Müdürlüğünde 22 Bin 987 Polis İhraç Edildi

Emniyet Genel Müdürlüğünde 22 Bin 987 Polis İhraç Edildi

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok  yaptığı açıklamalarında 17 - 25 Aralık sonrası FETÖ ile irtibatı ve iltisakı tespit edilen 22 bin 987 polisin meslekten ihraç edildi
 
129 SANIKLI DAVANIN KARARI AÇIKLANDI

FETÖ soruşturmaları kapsamında Isparta'da Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) dava 129 sanıklı olarak devam ediyordu. Davaya ilişkin karar açıklanırken ceza alan isimler de belirtildi. Ayrıca söz konusu mahkemede tutuklu bulunan Ali İhsan Altınok, Hüseyin Cahit Sevindir, Koşay Yücesoy, Mehmet Tuğrul Sezer, Mustafa Altıniş, Salih Sarıkaya, Şükrü Top ve Talip Türcan adli kontrol şartı ve yurt dışı yasağıyla tahliye edildi. 

64 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Ayrıca FETÖ soruşturmaları kapsamında Eskişehir merkezli operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyon kapsamında FETÖ üyesi oldukları iddiası ile 21 şüpheli gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Hava Kuvvetleri Komutanlığı yapılanmasına yönelik yapılan soruşturma kapsamında 64 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Burada ifadeleri alınan 21 şüpheli sağlık kontrolünden geçirildi. Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler adliyeye sevk edildi.

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.