Emniyet Müdürlükleri En Az İlkokul Mezunu KPSS'siz Kamu Personeli Alıyor

Emniyet Müdürlükleri En Az İlkokul Mezunu KPSS'siz Kamu Personeli Alıyor

Emniyet Müdürlükleri En Az İlkokul Mezunu KPSS'siz Kamu Personeli Alıyor

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile yayımlanan ilanlar kapsamında İl Emniyet Müdürlüklerine en az ilkokul mezunu KPSS şartsız personel alımı yapılacağı ifade edildi.  

Yayımlanan ilanlar kapsamında İl Emniyet Müdürlüklerine temizlik görevlisi kadrosunda istihdam etmek üzere toplamda 5 personel alımı yapıalcağı vurgulandı. Bunun yanı sıra alımların Isparta ve Gaziantep illeri için gerçekleştirileceği de vurgulandı. 

İlanlara başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 15 Mart'a kadar yapabileceklerdir. Ayrıca ilana başvurular iş ilan numaralarıyla beraber İŞKUR ilanları resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla gerçekleştirilecektir.

GENEL ŞARTLAR


 
Temizlik görevlisi alımı için adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlar haiz olmayan adaylar ilanlara başvuru yapamayacak. Buna göre adaylarda şu şartlar aranmaktadır: 
"Türk vatandaşı olmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, kamu haklarından mahrum olmamak, anayasal düzenin işleyişini bozacak herhangi bir suç işlememiş olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak, görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir sağlık problemine sahip olmamak"

İLAN NUMARALARI

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü 1 kişi 00004872108 ilan numarası ile temizlik görevlisi en az ilkokul mezunu adaylar arasından alınacaktır.

Ayrıca ilanlara göre kişisel durumu “engelli” olan adaylar başvurabilirken, 1 temizlik görevlisi alımına Kişisel Durumu "TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan)" olanlar başvuru yapabiliyor. İş ilan numaraları 00004871781 ve 00004871704 olarak belirtilmiştir.

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum