EN AZ %3 OY ALAN PARTİLER..

EN AZ %3 OY ALAN PARTİLER..

EN AZ %3 OY ALAN PARTİLER..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Erdoğan ve Bahçeli'nin görüşmesi 45 dakika sürdü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, MHP Genel Başkanı  Devlet Bahçeli'yi kabulü sona erdi. 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleştirilen kabul, 45 dakika sürdü.

AK Parti-MHP seçim ittifakı çalışmalarında sona gelindi. İki parti temsilcilerinden oluşan komisyon çalışmasını tamamladı. AK Parti ve MHP'nin seçim ittifakının yasal altyapısını hazırlamak üzere kurduğu Milli Mutabakat komisyonu modellere ilişkin çerçeveyi hazırladı. Komisyon üyeleri liderlere sunum yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Beştepe'de yaptığı görüşme 45 dakika sürdü.
Yüzde 10 seçim barajının korunması, en az yüzde 3 oy alan olan siyasi partilere hazine yardımının sürmesi konularında mutabakat sağlandı. İttifakla seçime girecek partilerin kurumsal kimliklerinin korunması, oy pusulasında ittifak çatısı altında katılan partilerin amblemlerinin bulunması konusunda da görüş birliği var.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise sadece ittifakın adayının isminin olması , partilerin yer almaması üzerinde duruluyor.İttifakın iki partiyle mi sınırlı olacağı, başka partilerin katılımının mümkün olup olmayacağı konusuna ise liderler karar verecek.

MHP, ittifakın sadece AK Parti ile yapılmasından yana. Yasalar düzenlemelerin nasıl yapılacağı konusunda tam karar verildikten sonra paket Meclise gönderilecek. 

 MEMUR PERSONEL ALIMLARINI TELEFONUNUZA SİTE SİTE DOLAŞMADAN DİREK BİLDİRİMLE GÖNDERİYORUZ TIKLAYIN TÜRKİYEDE İLK OLAN UYGULAMAMIZLA İŞ İLANLARINI KAÇIRMAYIN

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.