En az 4 bin TL Maaş Kızılay Personel Alımı

En az 4 bin TL Maaş Kızılay Personel Alımı

En az 4 bin TL Maaş Kızılay Personel Alımı

Kızılay personel alımı yapacağını duyurdu. Personel alımlarında KPSS şartı aranmayacak. Türk Kızılayı'nın yapacağı alımlarda En az 4 bin TL maaş verileceği de ifade ediliyor.

Türk Kızılayı 9 farklı kadroya personel alımı yapıyor. Kızılay kariyer sayfasında açmış olduğu bir ilanda farklı kadrolarda istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 

Türk Kızılayı resmi internet sitesindeki verilere göre 11 farklı pozisyonda alım yapılacak. Bunlar ise,İnsan Kaynakları İşe Alım Uzmanı, Flebotomist / Laboratuvar Teknikeri, Kan Bağışçısı Kazanım Personeli, Doktor, İdari İşler Personeli (Engelli), Toplum Merkezi Yöneticisi, Corporate Communication Specialist, Satın Alma ve Lojistik Sorumlusu, Reporting/ Data Specialist, Program/ Project Assistant, Gençlik Çalışanı pozisyonlarda çok sayıda personel alımı yapılacak.


 
Bu 11 pozisyon için ise, Ankara, İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa, Mersin, Hatay, Bursa, Kahramanmaraş, Kilis, Hatay, Mersin ve bazı pozisyonlar için Türkiye geneli alım yapılacak.
BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Türk Kızılayı adaylardan genel olarak her pozisyon için, İletişimi kuvvetli, Takım çalışmasna yatkın olan, Sorumluluk alabilecek olmak, Dinamik ve yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek olmak, Kendini açık ve net ifade edebilmek, MS Office programlarını kullanabilmek, Yurtiçi veya Yurtdışı seyehat engeli olmamak, problem çözebilme ve analitik düşünebilmek, erkek adaylar için Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak ve pozisyonuna özel şartlar aranır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İlgili ilanlar Türk Kızılayı resmi internet sitesinde duyurulmuş olup başvurularda oradan yapılacaktır. Başvuru yapacak adaylar, "https://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx"  adresine girerek başvurularını elektronik ortamda gerçekleştirebilirler. 

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.