En Az 55 KPSS Puanıyla Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alımı

En Az 55 KPSS Puanıyla Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alımı

En Az 55 KPSS Puanıyla Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alımı

Konya Selçuk Belediyesi yayımladığı bir duyuru ile sözleşmeli Zabıta Memuru alımı yapacağını ilan ederken

Isparta Sütçüler Belediyesi de Resmi Gazete aracılığıyla yayımladığı duyurusuyla İtfaiye Eri alımı yapacağını açıkladı.

İKİ İLANI DA ALT ALTA EKLEDİK

Konya Selçuklu Belediyesi yayımladığı sözleşmeli personel ilanlarında aşağıda yer alan kadrolarda personel alımı yapacağını duyurdu. 

* Diğer Sağlık Personeli: En az 5 yıl Perfüzyonist mesleki deneyimine sahip olmak ve belgelendirmek. *Sağlık Bakanlığından onaylı Perfüzyon yetki belgesine sahip olmak. Perfüzyon alanında Yüksek Lisans yapmış olmak. Bu kadro için 1 personel alımı yapılacak. İlana KPSS'ye giren adaylar başvuru yapabilecekler. 

* Eğitmen: Fakültelerin Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler -Uluslararası İlişkiler Bölümlerin den mezun olmak. Bu kadro için adaylardan KPSS puanı talep edilmezken Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit sınavından (YDS) en az (C) düzeyinde puan almış olması talep edildi. 

ZABITA MEMURU ALIM İLANLARI

Söz konusu personel alım duyurusunda yer alan ilanlardan birisi de Zabıta Memuru kadrosu. Konya Selçuklu Belediyesi bu kadro için toplam 10 personel alımı yapılacak. KPSS puan sıralaması esasına göre yapılacak Zabıta Memuru alımlarında yer alan şartlar şu şekilde;

Önlisans Mezunu 5 Zabıta Memuru Alım İlanı:

Erkek adayların başvuru yapabileceği bu ilanda alımların Yerel Yönetimler, Adalet ve Halkla ilişkiler alanında eğitim veren ön lisans programından mezun olmak, şartını sağlayan adaylar arasından olacağı duyuruldu. Önlisans mezunu 5 kişilik kadro için KPSS şartı ise en az 75 puan olarak duyuruldu. 


 Aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması
Lisans Mezunu 5 Zabıta Memuru Alım İlanı

Yine erkek adayların başvuru yapabileceği Zabıta kadrosu için öğrenim şartı şu şekilde açıklandı. Mühendislik Eğitimi veren bölümler dışında Herhangi bir lisans programından mezun olmak. Bu kadro için adayların KPSS'den en az 80 puan almış olmaları isteniyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

İlan metninde yer alan genel başvuru koşulları;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkekler için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılması sonucunda atamaya engel durumu bulunmamak,

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Söz konusu kadroların tamamına başvurular şahsen yapılacak. Aşağıda yer alan evrakların belediyeye bizzat teslim edilmesi suretiyle yapılacak alım süreci 26 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek. 

Başvuru Evrakları: Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Diploma Fotokopisi ve/veya mezuniyet belgesi fotokopisi. Adli Sicil Kaydı. Lisans mezunları için 2018 KPSS(B) sınavına girmiş olduğunu gösterir belge. 1(Bir) Adet Fotoğraf. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi,

----------------------------

Isparta İli Sütçüler Belediyesi yayımladığı personel alım duyurusunda tek bir pozisyonda alım yapacağını ilan etti. 

İtfaiye Eri kadrosuna yapılacak personel alımları için belediye başkanlığı toplam 10 personel istihdamı gerçekleştirecek. İlanlarda yer alan öğrenim şartı ve diğer detaylar sizlerle. 

İTFAİYE ERİ KADROSU BAŞVURU ŞARTLARI

Sütçüler Belediyesi tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan şartlar arasında KPSS şartı, öğrenim şartı ve özel koşullar bulunuyor. 

KPSS Şartı: İtfaiye eri alımı için başvuru yapacak adayların KPSS P3 puan türünden en az 55 puana sahip olması talep ediliyor. 

Öğrenim Şartı:  Belediye başkanlığı itfaiye eri başvurularının Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin herhangi birinden mezun olmak, şartına göre yapılacağını duyurdu. 


 Özel Koşul; Bu kadro için başvuru yapacak adayların ayrıca B sınıfı ehliyet sahibi olmaları talep edildi.
Diğer Başvuru Koşulları,

İlan edilen İtfaiye Eri kadrosu için yayımlanan diğer başvuru şartları şu şekilde;

Türk vatandaşı olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak. İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak. Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak. Sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları.

Yaş, Boy, Kilo Şartı

İlan için adayların 30 yaşından gün almamış olmaları ve aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması diğer özel koşullar.

BAŞVURULAR BİZZAT YAPILACAK

İtfaiye Eri alımı için talep edilen başvuru koşullarına haiz olan adaylar başvurularını 9 Eylül tarihinden 13 Eylül tarihine kadar yapacaklar. Başvuru işlemleri Sütçüler Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.