En Az Lise Mezunu 450 Kamu Personeli Alımı İlanı Yayımlandı

En Az Lise Mezunu 450 Kamu Personeli Alımı İlanı Yayımlandı

En Az Lise Mezunu 450 Kamu Personeli Alımı İlanı Yayımlandı

26 Kasım 2018 tarihinde yayınlanan ilan ile lise, ön lisans ve lisans mezunları arasından kadrolu 451 kütüphaneci, tekniker, teknisyen, statikçi, bilgisayar işletmeni, kimyager, mühendis, mimar, peyzaj mimarı, restoratör, grafiker, psikolog, biyolog, hemşire ve tercüman alımı yapılıyor. 

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğü bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alımı yapılacak. 

Kamu personeli alımı sınava girmek isteyen adaylar başvurularını 03 Aralık 2018 ile 10 ile 2018 tarihleri arasında https://basvuru.iski.gov.tr adresi üzerinden elektronik ortamda başvuru formunu doldurarak gerçekleştirecektir. 

 

Kütüphaneci kadrosu için başvuruda bulunacak olan adayların Osmanlıca Yazılan Eser ve El Yazmalarını Okumak ve Türkçeyi Çevirmek Konusunda en az 140 saatlik M.E.B.'den Onaylı Sertifika sahibi olduğunu belgelemek. 

Kimyager kadrosu için başvuruda bulunacak olan adayların Son 5 Yıl İçerisinde İngilizceden YDS ya da eşdeğer bir sınavdan en az C seviyesinde puan almış olmak.Psikolog kadrosu için başvuruda bulunacak olan adayların Endüstri, Psikolojisi, Endüstri ve Örgül Psikolojisi Yüksek Lisans programlarının birinden mezun olmak. 

Mühendis (Kadın) kadrosu için başvuruda bulunacak olan adayların Çevre Mühendisliği alanı ile ilgili bir Yüksek Lisans programından mezun olmak ve Son 5 Yıl İçerisinde İngilizceden YDS ya da eşdeğer bir sınavdan en az C seviyesinde puan almış olmak. 

Bilgisayar İşletmeni kadrosu için M.E.B.'den Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi Olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek 

Başvurular 10 Aralık 2018'de sona erecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum