En az lise mezunu 60 personel alınacağı açıklanmıştır

En az lise mezunu 60 personel alınacağı açıklanmıştır

KPSS puan sıralaması ile en az lise mezunu 60 personel alınacağı açıklanmıştır

Büro personeli alımında aranan şartlar (13 kişi)
35 yaşından gün almamış olmak ve Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, 1 kişi için ilgili bölümlerden Lisans mezunu olmak ve 2020 KPSS sınavından ilgili puan türünden en az 60 puan almış olmak, 12 kişi için ilgili bölümlerden Önlisans mezunu olmak ve 2020 KPSS sınavından ilgili puan türünden en az 65 puan almış olmak.

Mühendis alımı için aranan nitelikler (1 kişi)
İlgili bölümlerden Lisans mezunu olmak, 2020 KPSS sınavından ilgili puan türünden en az 70 puan almış olmak, 35 yaşından gün almamış olmak ve Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, Alanında 3 yıl deneyimli olmak.

Güvenlik Görevlisi alımında aranan şartlar (20 kişi)
İlgili bölümlerden Önlisans mezunu olmak, 2020 KPSS sınavından ilgili puan türünden en az 65 puan almış olmak, 35 yaşından gün almamış olmak ve Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, Geçerli bir silahlı/silahsız güvenlik sertifikasına sahip olmak, Erkeklerde 170 cm Kadınlarda 165 cm den kısa olmamak, Boyla kilo arasında fark 15 den çok 13 ten az olmamak, Görünecek şekilde dövmesi olmamak.

Temizlik Görevlisi alımında aranan şartlar (18 kişi)
Lise mezunu olmak, 2020 KPSS sınavından ilgili puan türünden en az 65 puan almış olmak, MEB onaylı hijyen sertifikasına sahip olmak, 35 yaşından gün almamış olmak ve Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, Alanında 3 yıl deneyimli olmak.

Bakım Onarım Personeli alımı için (7 kişi)
35 yaşından gün almamış olmak ve Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, 2020 KPSS sınavından ilgili puan türünden en az 65 puan almış olmak, 2 kişi için ilgili bölümlerden Önlisans mezunu olmak, 5 kişi için Liselerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, Diğer nitelikleri taşımak.

Adaylar başvurularını 28 Şubat 2022 tarihine kadar Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Yalnızbağ Yerleşkesi 24002 Merkez/Erzincan adresine şahsen veya posta ile yapacaklardır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.