Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 75 Personel Alımı

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 75 Personel Alımı

3 Mayıs 2016 Tarihinde Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Tarafından Personel Alım İlanı Yayınlandı. Toplam 75 Kişi İstihdam Edilecek

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 3 Mayıs 2016 tarihinde personel alımı yapacağını açıkladı. Başvurular 16 Mayıs 2016 tarihinde başlayacak 03 Haziran 2016 tarihinde sona erecek. 10 Avukat 65 adet Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcısı olmak üzere toplam 75 kişi istihdam edilecek.

10 Kişi Avukat alımı için: Hukuk Fakültelerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, Başvuru tarihinin son günü itibariyle Avukatlık Ruhsatnamesine sahip olmak, KPSS (B) Grubu kadrolar için yapılan 05 Temmuz 2014 tarihli Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 75 puan almış olmak şart.

65 adet Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcısı alımı kontenjan dağılımı şöyle: KPSSP7 puan türünden Maden Mühendisliği mezunu 6 kişi, Jeoloji Mühendisliği 4 kişi, Petrol Mühendisliği, Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği 4 kişi, Çevre Mühendisliği 4 kişi, İnşaat Mühendisliği 2 kişi, Makine Mühendisliği 4 kişi, Enerji Sistemleri Mühendisliği 4 kişi, Endüstri Mühendisliği 5 kişi, Harita Mühendisliği, Jeodezi ve Haritacılık Mühendisliği, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği 3 kişi, Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği 6 kişi istihdam edilecektir.

KPSSP54 puan türünden İktisat, Ekonomi, İşletme, Maliye bölümü mezunu 8 kişi istihdam edilecektir.

KPSSP36 puan türünden Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Küresel ve Uluslararası ilişkiler, Küresel Siyaset ve Uluslararası ilişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası ilişkiler ve Avrupa Çalışmaları, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi bölümü mezunu 7 kişi istihdam edilecektir.

KPSSP25 puan türünden İstatistik bölümü mezunu 3 kişi istihdam edilecektir.

KPSSP21 puan türünden Hukuk mezunu 7 kişi istihdam edilecektir.

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından, 05-06 Temmuz 2014 veya 04-05 Temmuz 2015 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında (KPSS), tabloda belirtilen puan türlerinden 75 ve üzeri puan almış olmak, En az 4 yıllık eğitim veren fakültelerin, tabloda belirtilen bölümlerini veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen 4 yıllık fakültelerin birinden son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak, 01.01.2016 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak. (01.01.1981 ve daha sonra doğmuş olanlar başvurabilecektir.). 

Başvurular, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının internet sayfasından (www.enerji.gov.tr) veya doğrudan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığından (Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2 Bahçelievler- Çankaya/ANKARA) temin edilecek başvuru formu doldurularak, istenilen belgeler ile birlikte şahsen, elden veya posta yoluyla Personel Daire Başkanlığına yapılacaktır. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.