Erciyes Üniversitesi 56 Personel Alımı

Erciyes Üniversitesi 56 Personel Alımı

Erciyes Üniversitesi 56 Personel Alımı

Erciyes Üniversitesi Hastanesi’nde istihdam edilmek üzere Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) puan sırası esas alınarak sözleşmeli 56 hemşire alımı yapılacaktır.

Hemşire alımı için aranan şartlar ; Yükseköğretim Kurumlarının hemşirelik bölümünden veya hemşireliğe denk gelen sağlık memurluğu lisans programlarından mezun olmak gerekmektedir. Adaylarda istenen genel şartlar ; T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak , Türk  Ceza Kanunu’nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile ; kasten işlenen bir suçtan dolayı veya devletin ve anayasal düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkum olmamak , görevini devamlı yapmasına engel olacak vücut veya akıl hastalığı bulunmamak olarak belirtildi.

Ayrıca erkek adayların askerlik hizmetlerini tamamlamış olması , adayların herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumun’dan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması gerekmektedir. Başvuran adayları 5917 sayılı kanun gereğince , sözleşmeli olarak istihdam edilenler sözleşmesine aykırı hareket edip sözleşmesi feshedilirse 1 yıl müddetçe kamu kurum ve kuruluşlarında sözleşmeli olarak çalışamazlar. BUNUN GİBİ PERSONEL ALIMLARINI KAÇIRMA BİZİ SOSYAL MEDYADAN TAKİP ET. FACEBOOK İÇİN TIKLAYIN TWİTTER İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.