Erciyes Üniversitesi Personel Alımı

Erciyes Üniversitesi Personel Alımı

Erciyes Üniversitesi Personel Alımı

Erciyes Üniversitesi, bünyesinde istihdam edilmek üzere personel alım ilanı verdi. 

Alınacak Personel:  - Profesör: 5 - Yardımcı Doçent: 4 - Doçent: 7 Profesör 

Kadrosu İçin: -Adayların, dilekçe, özgeçmiş ve yayın listesi ile noter veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora veya tıpta uzmanlık belgesi veya sanatta yeterlik belgesi, doçentlik belgesi, yabancı dil başarı belgesi, askerlik durum belgesi, nüfus cüzdanın tasdikli fotokopisi ve 2 adet fotoğrafı (Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir 

Doçentlik Kadrosu İçin: - Adayların şartlara uygunluğunun ilgili komisyon tarafından kabulü zorunludur. - 2547 sayılı Kanun’un 25. maddesinde belirtilen şartlara haiz olmak, -Adayların, dilekçe, özgeçmiş ve yayın listesi ile noter veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora veya tıpta uzmanlık veya sanatta yeterlik belgesi, doçentlik belgesi, yabancı dil belgesi, askerlik durum belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi ve iki adet fotoğrafı Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

 Yardımcı Doçent Kadroları İçin: - Adayların belirtilen şartlara uygunluğunun ilgili komisyon tarafından kabulü zorunludur -2547 Sayılı Kanunun 23. maddesinde belirtilen şartlara haiz olmak -Adayların, dilekçe, özgeçmiş, yayın listesi ile noter veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora, tıpta uzmanlık veya sanatta yeterlik belgeleri, nüfus cüzdan fotokopisi, yabancı dil belgesi, askerlik belgelerinin tasdikli örneği ve iki adet fotoğrafı Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. 

 -Yardımcı doçent adaylarının YDS,KPDS,veya ÜDS’den en az 65 puan ya da “ÖSYM” tarafından eşdeğeri kabul edilen bir dil sınavından 65’in karşılığı bir puan almış olmak. Çalışma alanı bir Yabancı Dil olan bölümlerde çalışma alanı dışındaki başka bir dilden (merkezi bir Y.Dil sınavından) en az 60 puan almış olmak. 

-Yardımcı doçent adayları için 2547 sayılı Kanun’un 23. maddesinin (b) fıkrasının 2. bendi gereğince ayrıca Üniversitemizde yabancı dil sınavı yapılacaktır. Başvuru Süreci: Erciyes Üniversitesi personel alım ilanı başvuruları 26 Eylül-10 Ekim 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.

BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.