Erdek Belediyesi 20 İşçi Alımı

Erdek Belediyesi 20 İşçi Alımı

Erdek Belediyesi 20 İşçi Alımı

Erdek Belediye Başkanlığı Tarafından 29 Şubat 2016 tarihinde personel alım ilanı yayınlandı. Yapılan açıklamaya göre kamu işçisi olarak daimi statüde, belirsiz süreli olarak toplam 20 kişi istihdam edilecek. Başvurular İş Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden 9 Mart 2016 tarihinde kadar İşgücü İstemi (00003113679) numarası ile yapılacaktır.

Erdek Belediyesi 20 temizlik işçisi alımı şartları şöyle belirlendi: En az ilköğretim mezunu, en fazla lise mezunu (ilköğretim, ortaöğretim) olmak. Ayvalık, Balıkesir Merkez, Balya, Bandırma, Bigadiç, Burhaniye, Dursunbey, Edremit/Balıkesir, Erdek, Gönen/Balıkesir, Havran, İvrindi, Kepsut, Manyas, Savaştepe, Sındırgı, Susurluk, Marmara, Gömeç, Altıeylül, Karesi ilçelerinde ikamet ediyor olmak.

Başvurmak isteyen adayların çöp toplama personel eğitimi belgesine sahip olmak ve kura tarihinden 1 gün öncesine kadar (10 Mart 2016) Erdek belediyesi yazı işlerine müdürlüğüne belgelerini teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi halde belgeleri teslim etmeyenler kura çekiminde göz önünde bulundurulmayacaktır. Başvuracak adayların işgücü istemi numarasını almaları gereklidir.  MEMURLARAHABER.COM sitesi olarak yıllardır olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sizler için tüm ilanlara takip etmeye ve sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin. FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN  TWİTER TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.