Erdoğan: 2023 yılında bambaşka bir Türkiye'de yaşıyor olacağız

Erdoğan: 2023 yılında bambaşka bir Türkiye'de yaşıyor olacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023 yılında bambaşka bir Türkiye'de yaşıyor olacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Meclis'te iftar davetinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada,"Bugün güvenlik tehditleri, ekonomik saldırıları, tuzakları aşabilirsek 2023 yılında bambaşka bir Türkiye'de yaşıyor olacağız." ifadelerini kullandı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhuriyet tarihini  şöyle gözden geçirdiğimizde milli birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi ön  planda tuttuğumuz her dönemde çok büyük atılımlar gerçekleştirdiğimizi görüyoruz.  Yine ne zaman kendi içimizdeki ihtilafların girdabına kapıldıysak kazanımlarımızı  tehlikeye attık hatta kaybettik." dedi. 

 

 

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Meclisin Şeref Kapısı önündeki alanda   eski ve yeni milletvekillerine iftar verdi.

 

İftara Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay,  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Bekir  Pakdemirli, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici,  Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, eski Meclis başkanları, bakanlar,  milletvekilleri, kuvvet komutanları ve eski milletvekilleri katıldı.

 

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftarda, Diyanet İşleri Başkanı  Ali Erbaş tarafından dua okundu.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftarda yaptığı konuşmada milletvekilleriyle  bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Milletvekillerinin ramazan ayını kutlayan Erdoğan, "Bu gazi mekanda  bir araya gelmemize vesile olan sayın Meclis Başkanımıza özellikle şahsım,  milletim adına teşekkür ediyorum." dedi.

 

Meclisin, İstiklal Harbi'ni yönettiğini ve düşman kapısına kadar  dayanmasına rağmen mücadele azminden en küçük bir taviz vermediğini belirten  Erdoğan, "Yine bu Meclisimiz, 15 Temmuz gecesi FETÖ'cü teröristlerin uçaklarla,  tanklarla, bombalarla yaptıkları saldırılar karşısında dimdik ayakta durmuş,  milletimizin kendisine verdiği emanete sıkı sıkıya sahip çıkmıştır. Dolayısıyla  bu Meclis, dünyada çifte gazilik unvanına sahip belki de tek Meclistir." diye  konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.