Erdoğan Eşine ve Çocuklarına Vasiyetini Açıkladı

Erdoğan Eşine ve Çocuklarına Vasiyetini Açıkladı

Erdoğan Eşine ve Çocuklarına Vasiyetini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ‘Eski Dostlar Cumhurbaşkanı ile Buluşuyor’ etkinliğine katlıldı. Toplantıda zamanında Milli Selamet , Refah ve Fazilet Partisi’nde bulunmuş birçok sayıda isim vardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir gazetecinin şunları söylemesi üzerine vaziyetini açıkladı. Buluşmaya katılan gazeteci Sibel Erarslan : “Arakan'daki Osmanlı şehitliğinden Manisalı Osmanoğlu Muhammed'in toprağını getirdim. Emine Erdoğan Hanımla 2013 yılında Arakan’a gitmiştik. Arakan’da Osmanlı şehitliğine ziyaret etmiştik. Orada 92 yıl önce şehit olmuş Osmanlı neferleri var. Yazdıkları mektuplara hiçbir cevap alamamışlar. Ben de aynı davaya mensup olduğum için bu şehitlerimizin birisinin toprağından getirdim. O da Manisalı Osmanoğlu Muhammed.” dedi.

Recep Tayyip Erdoğan ise gazetecinin bunları söylemesi üzerine eşi ve çocuklarına şunu vasiyet etti : “Eşime ve çocuklarıma vasiyetimdir. Ben ölünce kabrime Arakan’da şehit olan Manisalı Osmanoğlu Muhammed’in kabrinden alınan toprağım mezarıma koysunlar.” deyince salondaki davetliler birbenbire gözyaşlarına boğuldu. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.