Erdoğan: Fakir fukaraya dağıtacağız

Erdoğan: Fakir fukaraya dağıtacağız

Erdoğan: Fakir fukaraya dağıtacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan kazandığı tazminatları fakir fukaraya dağıtacağını söyledi.Kanal 7 – Ülke TV ortak canlı yayınında soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan kazandığı tazminatları maddi durumu iyi olmayanlar için harcayacağını açıkladı.Erdoğan, meydanlarda sucuk, pastırma dağıtmaktansa, bunları direkt olarak fakir fukaraya dağıtmanın daha isabetli olacağını ifade etti.Erdoğan konuyla ilgili şöyle konuştu:

Bunlar akşam bir türlü, sabah bir türlü. Bunların ‘Allah bir’ dediğine inan. Çünkü Allah bir. Bunların sözlerine inanılmaz. Bakıyorsunuz Bay Muharrem de aynı. O da iyi yetişmiş. Bunların yanında tabi. O da yalanda çok mahir. Dürüst değil.

“FAKİR FUKARAYA DAĞITACAĞIZ”TAMPER-126.jpg

Bu paralarla sucuk, pastırma, döner ikramları konusunda, ben de böyle bir şey yapacağım zaten. Bir tane değil, çok var. Nihai bir karar gelsin. İnşallah seçimler de bir sonuçlansın.Meydanlarda dağıtmak değil de, fakir fukaraya, garip gurebaya bunları dağıtmak çok daha isabetli olur. Meydanda dağıtınca orada fakir fukara da olur, öbürü de olur. Ama fakir fukarayı seçerek onlara bunu dağıtmak çok daha isabetli olur, çok daha iyi olur.TAMPER-126.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.