Erdoğan Memurların ve Emeklilerin Yüzünü Güldürdü ! Maaşlara Zam Sürprizi

Erdoğan Memurların ve Emeklilerin Yüzünü Güldürdü ! Maaşlara Zam Sürprizi

Erdoğan Memurların ve Emeklilerin Yüzünü Güldürdü ! Maaşlara Zam Sürprizi

Son günlerin en çok konuşulan konuları arsında 3600 ek gösterge düzenlemesi yer alıyor. Memurların ve emeklilerin gözü ek gösterge düzenlemesinde. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında memurların ve emeklilerin yüzünü güldürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamalarında seçimlerden hemen sonra 3600 ek gösterge düzenlemesinin ele alınacağını ifade etti. Bu düzenleme çıktığında emekli maaşları 533 TL ile 637 TL arasında zamlanacak.
 
ZAM SÜRPRİZİ
Konu ile ilgili olarak Takvim gazetesinin aktardıklarına göre polis, öğretmen, hemşire ve din görevlileri ile bu görevlerden emekli olanların heyecanla beklediği ek gösterge artışı için hazırlıklar devam ediyor. Buna ilişkin olarak düzenlemenin Nisan ayında çıkması bekleniyor.

Bu düzenleme çıktığında maaşlarda ciddi bir artış meydana gelecek. Bu düzenlemeden hala çalışan değil söz konusu mesleklerden daha önce emekli olanlar da yararlanacak.

Ek göstergedeki artış mevcut maaşları artırmakla birlikte asıl etkiyi emeklilik ikramiyesine ve emekli maaşına yapacak. Ek göstergelerin 2200'den 3000'e ve 3600'e çıkarılmasıyla birlikte polis, öğretmen, hemşire, din görevlisi ve idarecilerin emeklilik ikramiyeleri ve emekli maaşları ciddi oranda artacak.

Birinci dereceden ve 30 yıl çalışarak emekli olan polisin fiili hizmet zammı da dikkate alınarak hesaplanacak emekli aylığında 637 lira, ikramiyesinde 27 bin 13 lira artış yaşanacak.

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.