Erdoğan, Ordu’da müjdeyi verdi

Erdoğan, Ordu’da müjdeyi verdi

Erdoğan, Ordu’da müjdeyi verdi

Bizi döviz kuru ve kredi notu üzerinden terbiye etmeye heveslenenlere de Osmanlı tokadını  sandıkta vuracağız. Sahnede şov yapmanın değil icraat yapmanın, hizmet  üretmenin, ülkemize ve şehirlerimize eserler kazandırmanın peşinde  koştuk. 

”TABUTUNA ÇAKILMIŞ SON ÇİVİ OLACAK

24 Haziran’da Cumhur İttifakı’na verilen her oy, darbe ve kriz  üreticisi eski Türkiye sisteminin tabutuna çakılmış son çivi olacaktır. 

”İFŞA ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Belki utanır, kendine çekidüzen verir diye Bay Muharrem’in yalanlarını, tutarsızlıklarını ifşa etmeye devam edeceğiz. CUBUK-125.jpg Biz izni halktan alırız. İcazeti oralardan değil halktan aldık. Suriyeli  kardeşlerimizin de geri dönüşleri tamamlanacak. CHP ne diyor  ‘Suriye’den bu insanları neden aldınız.

”PYD/YPG BÖLGEYİ TERK EDİYOR”

ABD ile vardığımız anlaşmayı hayata geçiriyoruz. Bölücü terör  örgütünün Münbiç sınırımızdaki unsurları bulundukları yerleri terk  ettiler. Askerlerimiz Münbiç şehrinin etrafında devriye gezmeye başladı.  Aşama aşama bölgeyi teröristlerden tamamen temizleyeceğiz. Münbiç’i  boşaltıyoruz. Şimdi PYD/YPG orayı terk ediyorlar ve bunu biz diplomasi  yoluyla yaptık. 

‘FINDIK ÜRETİCİSİNİ MAĞDUR ETMEYECEĞİZ’
 
Denize dolgu yapılarak inşa edilen havalimanını ilimize kim kazandırdı? Havalimanımızdan memnun musunuz? Ordu  şehir merkezinin il ve ilçelerinin 2040 yılına kadar olan içme suyu  ihtiyacını da karşıladık. 5 baraj daha inşaa ediyoruz. Kale içeriden  fethedilir. Bu seçimlerin galibi siz olacaksınız. 

Ben kek dedim o keklik anladı. Bu kütüphanelere 24c saat açık  olacak.  24 saat bu millet kütüphanesi açık olacak. Bu okey taşları ile  oyalandığı için anlamaz bu işten.

Muhalefet sadece konuşur, biz ne söylediysek yaparız. Fındık üreticilerimizin mağdur olmasına müsaade etmeyeceğiz. 

‘BİR İFTİRA DAHA ATTI MAHKEME KARARINI VERDİ’

Türkiye cari açığını kapatır ama muhalefet açığını ne yapacağız  bilmiyorum. Man Adası diye iftira attı, mahkeme kararını verdi. Bir  iftira daha attı yine mahkeme kararını verdi. O paraları fakir guruba  ile paylaşacağız.

Biz belediye başkanlığından geldik. İstanbul gibi bir şehirden.  Çıraklığımızı orada geçirdik. Ustalık cumhurbaşkanlığında. Biz  Kılıçdaroğlu’nun SSK genel başkanlığı dönemini biliriz.

BUNLARIN HEPSİ NUMARA’

Muharrem İnce’nin, başörtüsü bile değil, bere takan bir TRT kameramanı  bir hanımefendi için Mecliste soru önergesi verecek kadar tahammülsüz  olduğunu biliyor musunuz? Şimdi başımıza özgürlükçü kesildiklerine,  camiden çıkmadıklarına, herkese mavi boncuk taktıklarına bakmayın.  Bunların hepsi numara

ÜLKEM ADINA ÜZÜLÜYORUM’

Arada bir ne söylüyormuş diye (İnce’nin) konuşmalarına bakayım diyorum,  onca lafı arasında bir tane doğru bulamayınca kendi adıma değil, ülkem  ve milletim adına üzülüyorum. Koskoca Türkiye’nin cumhurbaşkanlığı  adaylığına böylesine küçük bir kişiliğin çıkartılmış olması karşısında  yazık demekten başka bir şey elimizden gelmiyor

haber7

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.