ERDOĞAN VE İBRAHİM TATLISES'İN ANISINA İZMİRLİLER GÜLDÜ

ERDOĞAN VE İBRAHİM TATLISES'İN ANISINA İZMİRLİLER GÜLDÜ

ERDOĞAN VE İBRAHİM TATLISES'İN ANISINA İZMİRLİLER GÜLDÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ünlü türkücü İbrahim Tatlıses İzmir'de halkı selamlaması üzerine AK Parti milletvekili aday adayı olan İbrahim Tatlıses, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aralarındaki diyoloğu paylaştı. AK Parti milletvekili aday adayı olan İbrahim Tatlıses'in anlattığı anı üzerine alanda olan İzmirlileri güldürdü.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün İzmir'de halkı selamladı. AK Parti İzmir İl Başkanlığını ziyaret eden Erdoğan ile türkücü İbrahim Tatlıses'in aralarında yaşanan diyoloğ ise alandaki İzmirlileri güldürdü. 

"İZMİR BİZİMDİR"
Ziyaret öncesi il başkanlığı binası önünde bekleyen kalabalığa seslenen Erdoğan, gündemle ilgili konuştu. Konuşma sonunda sanatçı ve AK Parti milletvekili aday adayı olan İbrahim Tatlıses, vatandaşları selamlayıp Erdoğan'la arasındaki diyaloğu paylaştı. Tatlıses, "Sayın Başkan dedi ki 'Kaydın hayırlı olsun' Ben de ses kaydı anladım. Anlamamışım şarkı olarak anladım. Onun için Türkiye bizimdir, İzmir bizimdir. Sahip çıkalım yalnız bırakmayalım" dedi.


 
NE OLMUŞTU?
Daha önce memleketi Şanlıurfa'dan üç kez adaylık başvurusu yapan Tatlıses, 24 Haziran'da yapılan milletvekilliği genel seçimlerinde, İzmir 1'inci bölgeden AK Parti milletvekili aday adayı olmuştu.
Seçimlerden önce AK Parti tarafından yapılan temayül yoklaması için teşkilat turu da yapan ve temayül yoklamasına katılan Tatlıses, aday gösterilmemişti.

İkametgahı İzmir Narlıdere'de bulunan Tatlıses, yerel seçimler öncesi AK Parti'ye üye olmak için resmi başvurusunu yaptı. AK Parti Narlıdere İlçe Başkanlığı'nın üyelik formunu dolduran Tatlıses, meslek bölümüne, ses sanatçısı yazdı.

İbrahim Tatlıses formda 7 çocuğunun bulunduğunu belirttiği aktarıldı. Narlıdere İlçe Teşkilatı, Tatlıses'in üyelik başvurusunu kabul etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.