Erdoğandan Atama Müjdesi!

Erdoğandan Atama Müjdesi!

Erdoğandan Atama Müjdesi!

Erdoğan'dan Atama Müjdesi
AK Parti Eskişehir İl Kongresi'nde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, arka arkaya atamaların geleceğini müjdeledi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarına ilişkin tüm detaylar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Eskişehir İl Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında arka arkaya atamaların yapılacağını müjdeledi. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bahsettiği atamalar hangisi?Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün katıldığı partisin Afyonkarahisar ve Eskişehir  il kongresinde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında atama bekleyen binlerce adayı sevindirecek bir detaya da yer verdi.Nüfusumuz 81 milyon olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, arka arkaya atamaların yapılacağı müjdesini verdi. Kendi dönemlerinde yapılan atamaların hiçbir dönemde yapılmadığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan  kendilerinin 75 kişilik sınıflarda eğitim gördüğünü sözlerine ekledi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu açıklamaları en çok atama bekleyen öğretmenleri sevindirdi. 

Çünkü adaylar günlerdir heyecanla öğretmen atama takvimin açıklanmasını bekliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'In bu açıklamalarının ardından öğretmen atama kontenjanları ve takviminin en kısa sürede açıklanması bekleniyor.

 MEMUR PERSONEL ALIMLARINI TELEFONUNUZA SİTE SİTE DOLAŞMADAN DİREK BİLDİRİMLE GÖNDERİYORUZ TIKLAYIN TÜRKİYEDE İLK OLAN UYGULAMAMIZLA İŞ İLANLARINI KAÇIRMAYIN

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.