Erdoğan’dan Kabine sonrası flaş yastık altı çağrısı

Erdoğan’dan Kabine sonrası flaş yastık altı çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kabine sonrası flaş yastık altı çağrısı

*Biz ne yaptığımızı, nasıl yapacağımız, ne elde edeceğimizi de biliyoruz. Milletimizden bize güvenmesini ve sabırlı olmasını istiyoruz.

*Geçmişte Türkiye başkalarının reçeteleriyle sıkıntılarını çözmeye çalışırken bu kez kendi hikayemizi yazıyoruz.

*Milletimizin üzerindeki yükünü azaltmak için adımları birer birer atıyoruz. Türkiye geçtiğimiz 19 yılda toplamda 14 trilyon dolara yakın milli gelir üretmiş, bunun da dörtte birini yatırıma kullanmış bir ülke olarak hedeflerine ulaşabilecek imkana, kapasiteye sahiptir.

*Kamu işçileri ve memurların maaşlarında yapılan artışların ardından asgari ücret düzenlemesinde aynı anlayışla hareket ediyoruz. Sosyal devlet ve sosyal yardım politikalarıyla hiç kimseyi sahipsiz bırakmadık.

*Bankada, yastık altında, kasasında parası, dövizi bulunan bireylere ve kurumlara da bir çağrı yapmak istiyorum. Herkesi yatırım, istihdam, üretim, ihracat temelleri üzerine inşa ettiğimiz yeni ekonomi politikamızın getirdiği fırsatları değerlendirmeye davet ediyorum. Fiyat ve kur artışlarının yol açtığı dalgalanma bir süre sonra mutlaka duracaktır.

*Özellikle fahiş fiyat artışları konusundaki her şikayeti dinliyor, her sıkıntıyı ciddiyetle takip ediyoruz. Tüm bakanlık, kurum, belediyelerimize talimat veriyorum.

*Hükümet olarak aşırı fiyat yükselterek, stokçuluk yaparak piyasayı zehirleyenlere karşı sonuna kadar mücadele etmekte kararlıyız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.