ERDOĞANDAN ÖĞRETMENLERE BÜYÜK MÜJDE!

ERDOĞANDAN ÖĞRETMENLERE BÜYÜK MÜJDE!

ERDOĞANDAN ÖĞRETMENLERE BÜYÜK MÜJDE!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın ''Ağustos ayında ayama yok'' açıklamasından sadece 2 gün sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öğretmen açıklarının bulunduğunu ve öğretmenlerin artık formasyon belasından kurtulması gerektiği açıklamalarında bulundu. 

Bu açıklamalar, yüz binlerce öğretmen tarafından umutla karşılandı. Eski Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın da bakanlık yaptığı süre içerisinde hemen her atamadan önce ''Atama Yok'' açıklaması bilindiği üzere ünlenmiş ve özellikle sosyal medya aracılığı ile sayın Avcı mizah konusu olmuştu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları ve öğretmen atamaları için vermesi beklenen müjde önümüzdeki 1 hafta - 10 günlük süre zarfında verilirse ağustos ayında öğretmen atamaları gerçekleştirilmiş olacak. Atama bekleyen öğretmenler başbakan Binali Yıldırım ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'dan çok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan atamalar konusunda umutlu. 

2016 yılı Ağustos-Eylül döneminde atama bekleyen öğretmenlerin talebi ise 50 bin. 400 binin üzerindeki atama bekleyen öğretmen için 50 bin sayısının çok görülmemesi gerektiğini dile getiren öğretmenler atama müjdesinin de bir an önce gelmesini bekliyorlar.

 Öğretmen atamaları ile ilgili resmi bir çalışma, açıklama, duyuru şu an için yok fakat gayrıresmi bir çalışma olabilir ve henüz kamuoyuna mal olmamış durumda olabilir. 

2016 yılı öğretmen atamaları ile ilgili süreci oldukça yakından takip edip siz değerli atama bekleyen yüz binlerce öğretmenimizi, vatandaşlarımızı ve kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum