Erdoğan'dan Trump'a rahip Brunson yanıtı

Erdoğan'dan Trump'a rahip Brunson yanıtı

Erdoğan'dan Trump'a rahip Brunson yanıtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya üzerinden kendisine teşekkür eden Trump'a sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Erdoğan mesajında "Her zaman vurguladığım gibi Türk yargısı kararını bağımsız bir şekilde verdi" ifadelerini kullandı.

 

ABD'li rahip Brunson'ın tahliye olmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sayın Başkan @realDonaldTrump, her zaman vurguladığım gibi Türk yargısı kararını bağımsız bir şekilde verdi. Umuyorum ki ABD ve Türkiye iki müttefike yakışır biçimde iş birliğine devam eder. PKK, DEAŞ ve FETÖ başta olmak üzere terör örgütlerine karşı ortak bir mücadele yürütür" mesajını paylaştı.


Recep Tayyip Erdoğan

@RT_Erdogan
 Sayın Başkan @realDonaldTrump, her zaman vurguladığım gibi Türk yargısı kararını bağımsız bir şekilde verdi. Umuyorum ki ABD ve Türkiye iki müttefike yakışır biçimde iş birliğine devam eder. PKK, DEAŞ ve FETÖ başta olmak üzere terör örgütlerine karşı ortak bir mücadele yürütür.

18:19 - 13 Eki 2018
16,5 B
6.841 kişi bunun hakkında konuşuyor
Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik
TRUMP, TEŞEKKÜR ETMİŞTİ
ABD Başkanı Donald Trump Twitter'da yaptığı açıklamada şunları ifade etmişti:

"Serbest bırakılan Rahip Brunson ile 21:30'da Oval Ofis'te görüşeceğim. Onunla görüşmek ve tanışmak harika olacak. Brunson, çok zor zamanlardan geçen harika bir Hristiyan. Yardımı için Başkan Erdoğan'a teşekkür etmek istiyorum"


Donald J. Trump

@realDonaldTrump
 Pastor Andrew Brunson, released by Turkey, will be with me in the Oval Office at 2:30 P.M. (this afternoon). It will be wonderful to see and meet him. He is a great Christian who has been through such a tough experience. I would like to thank President @RT_Erdogan for his help!

17:06 - 13 Eki 2018

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.