Erken Emekliliğin Şifresi : 14 Bin Lira

Erken Emekliliğin Şifresi : 14 Bin Lira

Erken Emekliliğin Şifresi : 14 Bin Lira

Malulen emeklilik bilindiği üzere sağlık sorunları yaşayan vatandaşların erken emekli olmasını sağlayan bir sistem. Dolandırıcılar da tam bu noktada devreye giriyor. Tıbbi destekleri bulunan dolandırıcılar , 14 bin lira karşılığında sizi bir günde şeker hastası yapıp emekli ediyorlar.

Dolandırıcıların desteği tabi ki sadece tıbbi destek değil. SGK dahil birçok kurumda ortakları bulunan dolandırılar sahte bordrodan engelli raporuna kadar her şeyi hazırlıyorlar.

Dolandırıcıları Vatandaş Yakalattı

İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde duyarlı bir vatandaş tanık olduğu olayları polise anlattı. Emniyete yapılan şikayette , hiçbir sağlık sorunu olmayan bir kişinin doktor ve sosyal güvenlik danışmanlığı yapan bazı şirketler aracılığıyla erken emekli yapıldığı anlatıldı.

O kadar kişi emekli olmak için gün sayarken dolandırıcıların başvurduğu sistem pes dedirtti. Dolandırıcıların yöntemi şöyle işliyor : Tıbbi kurul tarafından yapılacak testler öncesi yüksek miktarda glikoz yüklemesi yapılıyor. Ayrıca şeker hastalığının organlara da zarar verdiğini göstermek için kısmi şoklar veriyorlar. Hatta gerçeklik payını artırmak için görme bozukluğu yaratan çeşitli kimyasallar veriyorlar. Malulen emekli olan kişiler ömür boyu aylık bin 700 lira maaş alıyor. Bunun karşılığında ise dolandırıcılara 14 bin lira veriyor. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.