ESKİ Genel Müdürlüğü Eski Hükümlü 5 Personel Alımı

ESKİ Genel Müdürlüğü Eski Hükümlü 5 Personel Alımı

ESKİ Genel Müdürlüğü Eski Hükümlü 5 Personel Alımı

ESKİ Genel Müdürlüğü ’nce  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 5 kişi Beden İşçisi (Genel) unvanıyla kamu işçisi olarak geçici süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 5 Eylül 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

Beden İşçisi (Genel) alımı için başvuruda 2014 Kamu Personeli Seçme Sınavı puanları geçerli olacaktır. Başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna iletmek zorundadır.

İlanda ikamet zorunluluğu belirtilmiş olup, ikamet zorunluluğu Eskişehir ili olarak paylaşılmıştır. Yayınlanan ilanda sosyal olanaklar toplu iş sözleşmesinde belirlenen ücret ve haklar olarak belirtilmiştir. En az öğrenim seviyesi lise ve dengi okul olarak paylaşılmıştır.

İlana başvuracak adayların (00003362968) iş ilan no ile Eskişehir Çalışma ve İşkurumu İl Müdürlüğü ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 5 Eylül 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.