Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası Personel Alıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası Personel Alıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası Personel Alıyor

Stajer Vurmalı Çalgılar ve Tuba Sanatçısı Alımı

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

SENFONİ ORKESTRASI SANATÇILARINA ÇAĞRI

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nda Vurmalı Çalgılar ve Tuba dallarında sözleşmeli statüde çalıştırılmak üzere stajyer sanatçı alınacaktır.

1. Adayların, Üniversitelerin ya da Konservatuvarlarının lisans bölümünün ilgili çalgı dalından mezun olmaları gerekmektedir.


2. Sınava gireceklerin repertuarlarında; 1 konçerto, 1 solo eser ve piyano eşlikli 1 eser bulunacaktır. Adaylar sınav komisyonunun seçeceği orkestra pasajlarından seçilecek deşifrelerden de sorumlu olacaktır.

3. Adaylar sınava kendi enstrümanları ile katılacaklardır. Vurmalı Çalgılar dalında girecek adaylara müdürlüğümüz tarafından enstrüman temin edilecektir. Sınavı kazananların stajyer sanatçı olarak atamaları yapılacak ve orkestrada kendi enstrümanları ile görev alacaklardır.

4. Sınav repertuarlarını başvuru belgeleri ile birlikte teslim eden adaylara piyano eşliği sağlanacaktır. Adaylar dilerlerse sınava kendi piyano eşlikçileri ile katılabilirler.

5. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48.maddesinin (A) bendinde belirtilen genel şartları taşımaları gerekmektedir.

6. Sınav Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde 02 Kasım 2019 tarihinde saat 10:00'da yapılacaktır. Sınavı kazananların listesi senfoni.eskisehir.bel.tr web sayfasında ilan edilecektir. Sınav esnasında veya sonrasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılarak atamaları yapılmayacaktır.


7. Adaylar senfoni.eskisehir.bel.tr adresinden ulaşacakları sınav başvuru formu ve başvuru dilekçelerine; diploma ya da mezuniyet belgelerinin noterden onaylı örneklerini, özgeçmişlerini, 3 adet fotoğraflarını, nüfus cüzdanı fotokopilerini, Adli sicil kaydı belgelerini, erkek adaylar askerlik durum belgelerini ekleyerek Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi Kurtuluş Mahallesi, Cumhuriyet Bulvarı No:104 Odunpazarı/ESKİŞEHİR adresine en geç 28.10.2019 Pazartesi günü mesai sonu itibariyle ulaşabilecek şekilde göndermeleri ya da elden teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacak ve postadaki gecikmelerden Kurumumuz sorumlu olmayacaktır. Senfoni Orkestrası sınavlarına katılacak adaylar, özgeçmişlerinde eğitim programlarındaki repertuarlarını belirteceklerdir.

8. Sınava müracaat eden adayların sınava giriş günü ve sıralaması 31.10.2019 tarihinde senfoni.eskisehir.bel.tr adresinde ilan edilecektir.

9. Adaylar 0222 222 00 38 / 1803 dahili numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.