Esra Erol, katıldığı bir canlı yayında çarpıcı bir itirafta bulundu:

Esra Erol, katıldığı bir canlı yayında çarpıcı bir itirafta bulundu:

Esra Erol, katıldığı bir canlı yayında çarpıcı bir itirafta bulundu: Stüdyodan çıkıp gitmek istiyorum!

Sunucu Esra Erol, katıldığı bir canlı yayında özel hayatına ve iş temposuna dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erol, 6 aylık bebeğini kaybetmesinin hayatının dönüm noktası olduğunu söyledi.

 

YouTube'ta canlı olarak yayınlanan magazin programı ‘Magazin Noteri’ne, bu hafta televizyon programı sunucusu Esra Erol katıldı.

Erol, kendisine yöneltilen “Türk toplumunun aile yapısına bu kadar ters yaşayan ve bunu savunabilen insanlara nasıl tahammül edebiliyorsun?” sorusuna “Edemiyorum aslında” diye cevap verdi ve şaşırtan samimi açıklamalarına şu sözlerle devam etti. “Yaklaşık üç yıldır bu formatı yapıyoruz."

"Yıprandığımı, tahammülsüz bir insan olmaya başladığımı görüyorum. Bazen öyle bir an oluyor ki o an stüdyodan çıkıp gitmek istiyorum. Gerçekten ‘hoşça kalın sayın seyirciler' deyip çıkmak istiyorum dedi."

9 yaşındaki oğlu İdris Ali'nin ardından ikinci hamileliğini yaşadığını ve karnındaki bebeğini altı aylıkken düşürdüğünü anlatan Esra Erol, bu acı olayın hayatının içsel olarak yaşadığı dönüm noktası olduğunu açıkladı. Erol, konuşmasına şöyle devam etti: “Plansız yaşamanın ne kadar kıymetli olduğunu anlıyorsunuz.

"Siz geleceği planlıyorsunuz ama hiçbir şey istediğiniz gibi olmuyor. Bir kaderiniz var ve onu yaşıyorsunuz. O bebeği çok istiyordum ve hayatı zorlamamayı öğrendim. Her şey bir anda bozulabiliyor.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.