Esra Erol'da ŞOK

Esra Erol'da ŞOK

ESRA EROL'DA ŞOK! 21 YAŞINDAKİ GENÇ İNTERNETTE TANIŞTI...

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un sunduğu programda izleyiciyi şok edecek anlar yaşandı. Esra Erol'un sunduğu programda 21 yaşındaki Firdevs Toprak'ın anlattıkları canlı yayındakileri hayrete düşürdü. 1 yıl önce sosyal medya üzerinden tanıştığı ve sadece ismini bildiği bir şahıstan hamile kaldığını anlatan genç kadın ortada kaldığını anlattı. İşte detaylar...

 

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un sunduğu programda Firdevs Toprak isimli 21 yaşındaki genç kadın sosyal medya üzerinden T.E. isimli şahıs ile tanıştığını ve 2 aylık bebeğiyle ortada kaldığını anlattı.

 


 
4 YILDIR EVLİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİ
Genç kadın, 4 aylık hamile iken bir gün gelen telefonla sarsıldığını, kendisini arayan kadının T.E.'nin karısı olduğunu ve kendisiyle 4 yıldır evli olduklarını söyleyince büyük bir hayal kırıklığına uğradığını gözyaşları içinde anlattı. Telefonla çocuğunun babasına ulaşamayan Firdevs Toprak, Kasım 2019 tarihinde oğlunu kucağına aldı. Fakat çocuğunun babasına ulaşamadığı için bebeğine bir kimlik çıkaramadığını ifade etti.
ŞAŞKINLIK YAŞADI
Toprak, yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Kısa süre içinde beklenen haber geldi. Evli olduğunu ve bu yüzden çocuğa sahip çıkamayacağını söyleyen T.E. ile ilgili kısa süre içerisinde programa onlarca bilgi yağdı. Gelen bilgilere göre, T.E.'nin evli olmadığı ve şimdiye kadar hiçbir evlilik yapmadığı canlı yayında ortaya çıktı. Bu haber karşısında şok yaşayan genç kadın büyük şaşkınlık yaşadı.

CEZAEVİNDEN FİRAR ETTİ
Kendisini zengin bir iş adamı olarak tanıtan T.E. tam bir suç makinesi çıktı. Onlarca dosyası olduğu ve cezaevinden firar ettiği anlaşılan T.E.'nin işlediği suçlardan dolayı 2 aydır cezaevinde olduğu ortaya çıktı.

Bu haber karşısında şoke olan genç kadın "Evladım böyle bir adamın soyadını taşıyacağını, benim soyadımı taşısın daha iyi" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.