Esra Erol'dan şok itiraf

Esra Erol'dan şok itiraf

ESRA EROL'DAN ŞAŞIRTAN İTİRAFLAR! "ÇIKIP GİTMEK İSTİYORUM..." "KARNIMDAKİ BEBEĞİ KAYBETMEK..

Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı’nın sunduğu “Magazin Noteri” isimli YouTube programına katılarak samimi itiraflarda bulundu. Esra Erol bebeğini kaybettiğini ilk kez canlı yayında söyledi.

ESRA EROL KATILDI
YouTube’ta canlı yayınlanan magazin programı “Magazin Noteri”, haftanın üç günü takipçileri ile buluşmaya ve her bölümü ile gündeme gelmeye devam ediyor. Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı’nın birlikte hazırladıkları programın yeni bölümünde program konuğu ünlü televizyoncu Esra Erol oldu.

Ali Eyüboğlu’nun “Türk toplumunun aile yapısına bu kadar ters yaşayan ve bunu savunabilen insanlara nasıl tahammül edebiliyorsun?” sorusuna Erol “Edemiyorum aslında” diye cevap verdi.


 
“GERÇEKTEN HOŞÇAKALIN SAYIN SEYİRCİLER”
Esra Erol açıklamasında “Yaklaşık üç yıldır bu formatı yapıyoruz. Yıprandığımı, tahammülsüz bir insan olmaya başladığımı görüyorum. Bazen öyle bir an oluyor ki o an stüdyodan çıkıp gitmek istiyorum. Gerçekten ‘hoşçakalın sayın seyirciler’ deyip çıkmak istiyorum” dedi.

6 AYLIKKEN DÜŞÜRMÜŞ
9 yaşındaki oğlu İdris Ali’nin ardından ikinci hamileliğini yaşadığını ve karnındaki bebeğini altı aylıkken düşürdüğünü anlatan Esra Erol, bu acı olayın hayatının içsel olarak yaşadığı dönüm noktası olduğunu açıkladı.

Ve konuşmasına şöyle devam etti: “Plansız yaşamanın ne kadar kıymetli olduğunu anlıyorsunuz. Siz geleceği planlıyorsunuz ama hiçbir şey istediğiniz gibi olmuyor. Bir kaderiniz var ve onu yaşıyorsunuz. O bebeği çok istiyordum ve hayatı zorlamamayı öğrendim. Her şey bir anda bozulabiliyor.”

“SENİ ÇOK YORGUN GÖRÜYORUM”
İlkay Buharalı’nın “20 yıl önceki Esra Erol ile karşılaşsan ona ne söylersin” sorusuna Erol; “Bu çok duygusal bir soru” dedi ve gözleri dolarak soruya şöyle cevap verdi:


 
“Kendini korudun, korumayı başardın. Kendini kaybetmedin, tebrik ederim der bugünkü halim genç halime. Genç halim ise bana bakıp; ‘seni çok yorgun görüyorum’ der.”

Esra Erol resim yapmaya başladığını da “Magazin Noteri”nde açıkladı. Erol açıklamasında “Evde kendim ufak ufak resim çalışmaları yapıyorum, bu korona günlerinde çıktı. Akrilik boyalar ile dökme sanatı gibi bir şeyler yapıyorum kendimce” dedi ve yaptığı iki resmi, Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı’nın ısrarı üzerine Magazin Noteri programında gösterdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.