Et ve Süt Kurumu İşçi Alacak

Et ve Süt Kurumu İşçi Alacak

Et ve Süt Kurumu İşçi Alacak

Et ve Süt kurumu her sene bireylere çok fazla iş imkanı sunmasa da boş kadroları doldurmak için her sene onlarca kişiye iş imkanı sunmaktadır. Üstelik iş imkanı İŞKUR'un kursları ve desteği ile verilmekte olup işe girecek adaylardan her hangi bir tecrübe aranmamaktadır. 

Yani işe alınmak isteyen adaylar detaylarda verilmiş olan okulların gerekli bölümlerinden mezun olmaları halinde iş başvurusu yapabilecek. Et ve Süt Kurumu yaptığı açıklama da kendi bünyelerinde çalışmak üzere Elektrikçi pozisyonunda çalışacak eleman alacağını duyurdu.

 Boş kadro sayısı 1 kişi olarak belirtildi. İşe alınan personel deneme süreli olarak çalıştıktan sonra memnun kalındığı takdirde daimi işçi olarak Et ve Süt Kurumunda çalışabilecek. Et ve Süt Kurumunda elektrikçi pozisyonunda çalışmak isteyen adaylar Meslek Lisesi veya Dengi okullardan mezun olmuş olması gerekiyor. Meslek Lisesinin Elektrik, Elektrik - Elektronik veya Elektrik Elektronik Teknolojisi bölümlerinden birini bitirmiş olmanız gerekiyor.

 Akabinde başvuru yapabilmeniz için 1994 doğumlu olmanız ve KPSS puanınızın en az 60 puan ve üstü olması gerekmektedir. Yaşı veya Kamu Personeli Seçme Sınavından aldığı puan minimum puanı geçmiyorsa adayların başvurusu geçersiz sayılacak. Et ve Süt Kurumu yazının devamında açık olan ikinci iş pozisyonunu da duyurdu. 

Kurumda Soğutma Sistemi Operatörü olarak çalışacak kişilerin İklimlendirme ve Soğutma teknolojisi veya İklimlendirme-Soğutma bölümlerinin ön lisans okullarını bitirmiş olmaları gerekmektedir. Açıkta olan kontenjan sayısı ise 2 olarak duyuruldu. Bu işçilerde deneme statüsünde çalıştıktan sonra daimi işçi olarak kurumda çalışabilecek 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.