EVDE KINA PAKETLEME

EVDE KINA PAKETLEME

EVDE KINA PAKETLEME

EVDE KINA PAKETLEME
Eve ek iş veren firmaları artık neredeyse hepimiz biliyoruz. Sizin de ek iş yapmaya zamanınız mı var? O zaman bu iş tam size gore! Ne mi yapacaksınız? Oturduğunuz yerden kına paketleyerek para kazanacaksınız.

Kına paketleme işi veren firmalar oncelikle evinize kadar size kınayı getirirler. Gorevli kişiler size nasıl paketleyeceğine ve bir pakete ortalama ne kadar kına konulması gerektiğine dair bilgi vereceklerdir. Sizler de bunlara uyarak paketlerinizi hazirlarsınız ve teslim edersiniz.
​Eve kına paketleme işi veren firma sahiplerinin tercihi boş zamanı olan ev hanımlarından yana olmaktadır. Fakat bu sadece ev hanımları ile çalışacakları anlamına gelmiyor. Evde uzun süre geçiren herkes bu işi yapabilir. Orneğin emekliler, boş zamanı olan öğrenciler ya da çalışan ama ek iş yapmak isteyen kişiler. Firmaların isteklerinden biri de bu işi yapacak olan kişilerin hızlı ve becerikli olmalarıdır.

Siz de boş zamanımı değerlendirmek istiyorum ve el becerim var diyorsanız harekete geçmenizi tavsiye ederiz! Bu işe sahip olmanın yolu firmalarla iletişime geçmektir. Nasıl mı iletişime geçebilirsiniz? Kendinizi ve geçmiş deneyimlerinizi anlatan bir yorum hazırladıktan sonra gönderebilirsiniz.

Başvurmak içim tek yapmanız gereken alt kısımda bulunan yorum kısmına , adınızı , soyadınızı , yaşadığınız yeri , açık adres vermeden bulunduğunuz yeri ve E- mail adresinizi  yazarak bize iletmenizdir.

​ÖNEMLİ NOT :    Lütfen kötü amaçlı kullanımları önlemek için  telefon numaralarınızı bırakmayınız.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
347 Yorum