Evleniyorlar mı?

Evleniyorlar mı?

FLAŞ HABER! SERENAY SARIKAYA VE CEM YILMAZ'DAN BOMBA HABER! EVLENİYORLAR MI?

Magazin gündeminde bomba etkisi yaratan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya birlikteliği çok konuşulmaya devam ederken bir bombada çıkan haberlerden geldi. Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz'ın evlilik kararı aldığı iddiası gündemde deprem etkisi yarattı. Henüz ünlü çiftten konu ile ilgili bir açıklık gelmedi.

 

Defne Samyeli’den Serenay Sarıkaya yüzünden ayrıldığı iddia edilen ve kısa zaman önce aşk yaşamaya başlayan Cem Yılmaz gündemde bomba etkisi yaratmıştı. Kendisinden 18 yaş küçük olan Serenay Sarıkaya ile birlikte olan Cem Yılmaz’ın evleneceği ynünde iddialar ortaya çıktı.

 

Posta’da yer alan habere göre: Sürpriz aşklarıyla magazin gündeminin en konuşulan birinci konusu olan çift bomba etkisi yaratacak bir karar aldı. Çift, yakın zamanda nikah masasına oturarak hayatlarını birleştirecek.

 

3 BUÇUK YIL AŞK YAŞADI
Cem Yılmaz, 2012 yılında oyuncu Ahu Yağtu ile evlenmiş bu evliliğinden de bir oğlu bulunmaktadır. İlişkilerini istedikleri gibi yürütemeyen çift, bir yıl sonra boşandı. Son olarak oyuncu Kerem Bursin ile 3 buçuk yıl aşk yaşayan Serenay Sarıkaya ise bir röportajında evliliğe sıcak bakmadığını söylemişti.

DEFNE’Yİ ALDATTI MI?
Cem Yılmaz, 2018 yılında Defne Samyeli ile aşk yaşamaya başladı. Geçtiğimiz yıl ekim ayında Cem Yılmaz sevgilisi Defne Samyeli ve Samyeli’in kızları ile birlikte Serenay Sarıkaya’nın baş rolünü üstlendiği Alice Müzikali’ni izlemeye gitti ve komedyen Sarıkaya’ya ilgi duymaya başladı. Bu durumu fark eden Samyeli ise Kasım ayında ilişkisini noktaladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.