Eylül 2019 iş ilanları -KPSS'li ve KPSS'siz 5110 personel alıyor

Eylül 2019 iş ilanları -KPSS'li ve KPSS'siz 5110 personel alıyor

iŞKUR aralıksız olarak kamu memur alımı duyurularını bizlerle buluşturmaya devam ediyor.

iŞKUR aralıksız olarak kamu memur alımı duyurularını bizlerle buluşturmaya devam ediyor.

Isparta Sütçüler Belediyesi 4, Tarım ve Orman Bakanlığı 5 bin, Azdavay Belediyesi 1, ÇAYKUR 8 ve İçişleri Bakanlığı 100 memur alımı yapacak.

Aşağıda ilanların detaylarına ulaşabilirsiniz.

Isparta Sütçüler Belediyesi: Belediye kadın ve erkek olmak üzere 4 kişilik boş kadrosu ile Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin herhangi birinden mezun olmak. En az B Sınıfı sürücü belgesi sahibi olmas doğrultusunda KPSS 'den en az 55 puan almış olan itfaiye eri alımı yapacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Tarım ve Orman Bakanlığı: Bakanlığa bağlı olan Orman Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı 9 kadro için alım yapacağını ilan etti. Bu kapsamda 4 bin 996 kişilik kadro ile 50 Mühendis, 65 Avukat, 11 Laborant, 11 Biyolog, 1 Tekniker, 708 Büro Personeli ve 300 Şoför, 2700 Orman Muhafaza Memuru ve 1150 orman Mühendisi alacak. Adaylardan 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSS3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

İçişleri Bakanlığı: Bakanlık her yıl düzenlediği kaymakamlık sınavı ile 100 kaymakam adayı alımı yapıyor. 2019 yılı için de söz konusu ilan yayımlandı ve adaylar başvurularını ÖSYM tercih işlemleri ile gerçekleştirecek olup sınava sonrası adaylar bakanlığa Kaymakam adayı olarak ataması yapılacak.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü: ÇAYKUR farklı pozsiyonlar için alım ilanı yayımladı. Resmi Gazete'de yayımlanmış olan ilana göre ÇAYKUR bünyesindeki eksiklik için 8 kişilik boş kadro ile mühendis pozisyonlarına alım yapacak. Bu bağlamda 8 kişilik boş kadrosu ile, 1 Endüstri Mühendisi, 2 Makine Mühendisi, 1 Bilgisayar Mühendisi, 1 Kimya Mühendisi, 1 Elektrik Mühendisi ve 2 Ziraat Mühendisi ( Tarla Bitkileri ) olmak üzere farklı alanlarda alım yapılacak. Adaylardan KPSS şartı aranıyor.

Orman Genel Müdürlüğü: Tarım bakanlığna bağlı olan OGM bünyesine 4 kişilik boş kadrosu ile Helikopter Pilotu alımı yapacağını ilan etti. Söz konusu ilan 12 Eylül 2019 tarihi itibari ile yayımlandı ve başvuru süreci Ekim ayında başlayacak.

İŞKUR AÇIK İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.