EYT İstanbul Mitinginin Önünde Engeller Var

EYT İstanbul Mitinginin Önünde Engeller Var

EYT İstanbul Mitinginin Önünde Engeller Var

Emeklilikte Yaşa Takılanlar önümüzdeki günlerde ses getiren etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek, İstanbul‘da 1 milyon hedefi ile bir miting ve toplantı yapacak. EYT Derneği Başkanı Gönül Baran Özüpak konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, İstanbul Valiliği‘ne gerekli başvuruları yaptıklarını söyledi.

EYT MİTİNGİNİN ÖNÜNDE ENGELLER VAR

Her ne kadar EYT’liler bu mitingi çok isteseler de, miting için belirli zorluklar da şimdiden baş göstermeye başladı. Valilik daha önce yaptığı açıklamada meydanların seçim mitingleri için siyasi partilere açılacağından söz etmişti. EYT mitingi için Maltepe düşünülüyor. Fakat o dönemde siyasi partiler de Maltepe’de miting yapmak istiyor. Bu da valiliğin EYT mitingine izin vermemesine sebep olabilir.

Bir diğer sorun ise valiliğin son dönemde EYT’lilerin sosyal medya gruplarındaki birtakım siyasi mesajlardan endişeli olması. İstanbul Valiliği’nin bu konuda bir rahatsızlık duyduğu da edinilen bilgiler arasında.

Maksat İstihdam olarak edindiğimiz bilgilere göre Valilik, EYT’lilere bir açık alan mitingi yerine kapalı salon mitingi önerebilir. Gelişmeler için bizi takipte kalın. maksat istihdam

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.