EYT Mart Ayı Büyük İstanbul Mitingi Son Dakika

EYT Mart Ayı Büyük İstanbul Mitingi Son Dakika

EYT Mart Ayı Büyük İstanbul Mitingi Son Dakika

Emeklilikte Yaşa Takılanlar haklarını aramaya devam ediyor.

EYT Mart Ayı Büyük İstanbul Mitingi Son Dakika haberi

Bu kapsamda Türkiye’nin pek çok yerinde konferans veya buluşma düzenleyen EYT mağdurlarının sıradaki ve en büyük hedefi İstanbul. İstanbul’un Maltepe ilçesinde toplanmak isteyen EYT’liler İstanbul Valiliği‘nden izin istiyor. Fakat bazı engeller de yok değil.

Maksat İstihdam olarak daha önce duyurduğumuz gibi EYT’liler 17 Mart 2019 Pazar günü için valilikten izin istemiş, Valilik ise bu tarihte bölgede bir seçim çalışması olacağını düşündüğü ve EYT meselesinde sosyal medyadaki bazı hareketlerin iktidar karşıtı kitlesel harekete dönüşeceği endişesi ile başka adres göstermişti.

İLGİLİ HABER: VALİLİK EYT MİTİNGİNE İZİN VERECEK Mİ?

ÖNEMLİ AÇIKLAMA
İstanbul Valiliği’ne izin için başvuran Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak, EYT İstanbul Mitingi için  önemli bir açıklama yaptı.

“Sevgili #EMEKLİLİKTEYAŞATAKILANLAR.

Istanbul valilik etkinlik büro amirliginden , Etkinlik düzenlemek için verilen BAŞVURUMUZA ait ALINDI BELGESİ teslim alındi.

Şimdiki süreçte talebimiz Valilik tarafından onaylanma sürecine girmiş olup bu son bir hafta kalana kadar ONAY BELGESI beklenilebiliyor denildi.

Sürecin hızlı olması birçok ilde bunun için hazırlık yapılacağı için daha erken cevap verilmesini rica edildi Ancak bazen son iki gün kala bile dönüş yapıldığı belirtildi.

Gündem yoğun olduğu için siyasi partilerden gelebilecek bir taleple aynı gün ve aynı yer istenildiği takdirde önceliğin onlara verilme olasılığı da belirtildi.

Ancak bizler her türlü hazırlığımızı tüm il temsilciliği ve gurupları olarak Mitingimizin olacağına yönelik eksiksiz ve tam olarak yapacağız.

Sadece araç konusunda zor durumda kalınmamasi icin ücretli araç ayarlamalarinda listeler hazırlanıp şirketlerle bu anlatılan doğrultuda irtibata geçilmesi onemle rica olunur.”

VALİLİK ALTERNATİF SUNUYOR
Edindiğimiz bilgilere göre İstanbul Valiliği ise emeklilikte yaşa takılanların adı geçen mitingi bir meydanda değil, başka bir adreste ve kapalı bir salonda düzenlemesini istiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum