EYT sözünü tutan Erhan Usta'yı görevden aldınız

EYT sözünü tutan Erhan Usta'yı görevden aldınız

EYT sözünü tutan Erhan Usta'yı görevden aldınız

3600 ek gösterge, Af ve EYT konularını gündeme getiren CHP'li vekil Özel, MHP'yi hedef aldı. Konular hakkında söz veren MHP'yi eleştiren Özel, EYT konusunda büyük hassasiyet gösteren Erhan Usta'nın görevden alındığını belirterek "Üyeleriniz MHP'liyim demeye utanıyor" dedi. 

İKİ GÜNE HAVLU ATANLAR

Özgür Özel konuşmasında şu ifadelere yer verdi: CHP'li Özgür Özel, "Toplumda bir beklenti varken bu Meclisi kendi kafanıza göre, işte turizmle ilgili yandaşları kayıracak, Plan Bütçede yandaşlara birtakım katkılar sağlayacak maddeleri çıkarıp toplumun gerçek meselelerini konuşmadan kaçıp gitmeye kalkarsanız böyle yakalanır, böyle sobelenir, konuşmadığınız önergede çıkıp böyle söz almak zorunda kalırsınız, bir.

İkincisi: Siz EYT'lilere söz verip kanun teklifi verip burada EYT'ye sözünü tutan grup başkan vekilini görevden alan partisiniz. (CHP sıralarından alkışlar)

Biz Milliyetçi Hareket Partisini çok iyi tanırız da siz MHP'yi tanınmaz hâle getirenlersiniz.mitil atmaya gelip de iki günde havlu atanlar. Bütün içinizden yepyeni bir parti çıktı, hâlâ daha üyeleriniz kahvelerde "MHP'liyim." demeye utanır hâle geldiler bir de onu düşünün." dedi. Tartışmaların büyümesi üzerine birleşime ara verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.