EYT’de Heyecan Yaratan Gelişme! Ak Partiyle İlk Temas!

EYT’de Heyecan Yaratan Gelişme! Ak Partiyle İlk Temas!

EYT’de Heyecan Yaratan Gelişme! Ak Partiyle İlk Temas!

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlar, malumunuz sesini tüm Türkiye’ye duyurdu ancak hükümete duyuramadı. Yaptıkları toplantılar, topladıkları imzalar, muhalefetin desteğiyle verilen kanun teklifleri ve önergelere rağmen AKP, bu mağduriyeti çözmeye yanaşmıyor, “Boş işler” diyor, “Türediler” diyor, ısrarla “Gündemimizde yok” diyor.

Ancak bu mesele iktidar açısından da öyle basite alınabilecek bir mesele değil… Bu insanlar en az 10-15 milyon oy demek. 3 milyon kişinin eşi, dostu, akrabası ile 10-15 milyon seçmen sayısına ulaştığı tahmin ediliyor. Peki iktidar, bunu görmüyor mu?

AKP’nin akıl hocası olarak bilinen AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’ın da babası olan Şevki Yılmaz, geçtiğimiz günlerde bu soruna dikkat çekerek ve EYT’ye destek verip, Erdoğan’ın damadı olan Maliye Bakanı Berat Albayrak’a tepki göstererek herkesi şaşırtmıştı. 

Şevki Yılmaz, canlı yayında şu ifadeleri sarf etmişti:

“Tayyip Bey’in yanındaki danışmanlar, kanunları hazırlarken vatandaşın isteklerine göre hazırlayacak. Bir sürü emeklilik için bekleyen insanımız var. Bunları sevindir yav. Biz gidersek bu paraları kim yiyecek? Bu hortumcular yiyecek. Kendi vatandaşın yesin alın teri olarak, ne olurdu

. Ee Maliye Bakanı, ‘Ben popülizm yapmam.’ Yapacaksın, yapmazsan gidersin. Popülizm değil ki bu. Vatandaşın adalet istemesi kadar doğru, haklı bir talebi olamaz.” Şevki Yılmaz, AKP’de sözü geçen biri olarak biliniyor. En azından öyleydi, bu ağırlığı devam ediyor mu bilemiyoruz. İşte böyle bir isimden EYT’ye birkaç cümle ile de olsa destek gelmesi emeklilikte yaşa takılan vatandaşları heyecanlandırmıştı. 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma Derneği Kocaeli Temsilciliği, Kocaeli’de ikamet eden Şevki Yılmaz’ın bu çıkışı sonrası harekete geçti. Şevki Yılmaz’dan randevu talep eden Kocaeli Temsilciliği, olumlu cevap aldı. EYT SYD Kocaeli Temsilcisi Naim Avcı, Şevki Yılmaz ile bir araya gelecek.

Görüşmenin tarihi, perşembe günü netleşecek. Görüşme, tahminen cuma günü, cuma namazı çıkışı olacak. Bu görüşme sonrası Şevki Yılmaz’ın EYT’lilerin taleplerini Erdoğan’a kadar iletmesi bekleniyor. Şevki Yılmaz’ın devreye girmesi sonrası hükümetin ısrarla gündemine almadığı “EYT”, seçime 1 aydan az bir süre kala çözüme kavuşturulur mu, merakla bekleniyor. Şimdi gözler, ses getirecek o buluşmaya çevrildi.

Kocaeli Barış Gazetesi

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum