EYT'liler Bursa'da ikinci kez buluştu.

EYT'liler Bursa'da ikinci kez buluştu.

EYT'liler Bursa'da ikinci kez buluştu.

Emeklilikte Yaşa Takılan (EYT) vatandaşlar güç birliği toplantısı gerçekleştirdi. Bursa'da bir spor salonunda gerçekleştirilen toplantıya katılan EYT'li vatandaşlar salona sığmadı. Büyük izdiham yaşanan toplantıda Emeklilikte Yaşa Takılan vatandaşlar seslerini duyurmaya çalıştılar.

Bursa’da ikinci kez buluşan Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Dayanışma ve Dayanışma Derneği (EYT) üyeleri, kapalı spor salonunu tıklım tıklım doldurarak izdiham oluşturdu.

GÜÇ BİRLİĞİ TOPLANTILARI
 
Son dönemde siyaset gündeminin başlıca gündem maddelerinden biri olan emeklilikte yaşa takılanlar (EYT), güç birliği toplantılarına devam ediyor. EYT'liler Bursa'da ikinci kez buluştu. Büyük ilgi gören toplantıda EYT'liler salona sığmadı.
BİR ARAYA GELDİLER

Nilüfer Yüzüncüyıl Kapalı Spor Salonunda düzenlenen toplantıda binlerce EYT'li bir araya geldi. EYTSYD Derneği Bursa İl Temsilcileri Yüksek Fidan ve Turgay Ölüç tarafından düzenlenen toplantıya EYTSYD Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak ve yönetim kurulu üyeleriyle Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun ve EYT'liler adına "Dökün Beni Yıldızlara" adlı romanı yazarak, kitabın gelirini derneğe bağışlayan Yazar Erdinç Ozan da katıldı.

TÜRKİYENİN EN AKTİF EYT SAYFASI --->>> TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.